mihai.farcus Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Salut la toata lumea, Eram prin Long Beach si din intamplare aveam si o camera video de 2 lei cu mine. M-am gandit instant sa fac un filmulet si sa-l postez aici sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 * faina intrunire. desi seara cred ca era mai interesant ce motoare! ...ce customuri! (la tzatze nu m-am uitat, pe cuvant ). sa ne mai trimiti filmulezte d-astea cand mai faci. (btw., esti talentat, dom'le!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Salut la toata lumea,Eram prin Long Beach si din intamplare aveam si o camera video de 2 lei cu mine. M-am gandit instant sa fac un filmulet si sa-l postez aici sper sa va placa mishto dom'le ... misto ... ai dreaq americani ...au ceva customuri adevarate. m-ai cam belit la oki cu panu ala stanga/dreapta ... e la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.farcus Postat Iulie 28, 2010 Autor Share Postat Iulie 28, 2010 m-ai cam belit la oki cu panu ala stanga/dreapta ... e la moda He He ... dupa cum am zis, aveam o camera mica de 2 lei si am zis dak e sa tremure macar sa fie intentionat ... mai pun, in septembrie o sa fiu in New Orleans, sa vezi acolo custom bikes ... deocamdata concediu in romanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 (editat) Mie mi-a placut Captain Ticket Fain standul acela pt facut wheelie Da' oare de ce nu am vazut bikeri beti si hartii pe jos? ;) Editat Iulie 28, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Fain filmulet, sa traiesti ! Si sa mai postezi si altele (eu m-am uitat la tzatze ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 (editat) caliatate buna... vreau si eu camera ofer 3 lei!!! nu se vad bukeri beti si peturi pe jos ca are 3 lei camera !! in camera....care este... doamne bikeri care stau jos pe scaune imaculate la concert rock... deci manele rulles !!! Editat Iulie 28, 2010 de ZODIAC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.farcus Postat Iulie 28, 2010 Autor Share Postat Iulie 28, 2010 Da' oare de ce nu am vazut bikeri beti si hartii pe jos? pai ... erau, dar mai erau unii care strangeau tot timpul dupa ei si oricum era devreme... Probabil a fost pana a doua zi dar a trebuit sa ma car pe la 3 pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasile covaciu Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 imi place videoclipul, te pricepi. ce program de editare folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.farcus Postat Iulie 29, 2010 Autor Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) imi place videoclipul, te pricepi.ce program de editare folosesti? merci, n-as spune ca ma pricep. eu sunt mai mult pe tehnic cabluri, conectori antene de satelit ... de-astea . am folosit o masina Velocity HD. softul stand alone nu exista. dar iti recomand Edius de la Canopus/ Grass Valley Editat Iulie 29, 2010 de mihai.farcus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Faine customuri mai au americanii astia,faine si gagiciurile,dar la astea din urma stam destul de bine si noi .Mai asteptam si alte video sau poze de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate