Kassu Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 (editat) Alte multe aberatii... Tot e bine ca ai realizat cat de penibil ai fost si te-ai dat dupa pamflet! Totusi, raman la concluzia mea: ai taratze in loc de creier! Si inca unele de proasta calitate! Ai grija sa nu le imprastii pe asfalt. Nu de alta, da' mai aluneca unu, altu'! Hai pa! Editat August 22, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dannys Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Tot e bine ca ai realizat cat de penibil ai fost si te-ai dat dupa pamflet!Totusi, raman la concluzia mea: ai taratze in loc de creier! Si inca unele de proasta calitate! Ai grija sa nu le imprastii pe asfalt. Nu de alta, da' mai aluneca unu, altu'! Hai pa! Ai auzit de Caragiale? Ia-o p-aia din Caldura mare, amice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unk669 Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 eu ma mir cum de nu i deschis topic cu " a ars maternitatea "..... sau e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 ptiu firash al ... cun dracu am putut eu sa-mi imaginez eu, vazant acest topic din nou in capu la lista, ca baiatu asta cu accidentu si-a gasit dreptatea si se sanatos bine mersi, cand colo, galshiava si zarva ca la iarmaroc - voi chiar va plictisiti fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate