Sari la conținut

Unk669

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Unk669

  1. din scurta filmare mie imi pare ca .. mergea cam f repede. si lumea nu gandeste ca la volan sau chiar ghidon lumea mai este obosita mahmura, parasita de gajica, in doliu, etcetera si ca limita de viteza pusa ghici ce face.. face ca si obositilor sa le dea sansa sa te vada... dar piula mea, poate ca asta vroia sa economiseasca motorina. adica poate chiar vroia, dar si domnul avea... 80 la ora )
  2. daa.. de ce sa lasi sub 125 sa conduca cu b ul...poate .. conduce mai multa lume moto... e graaav!!! de asemenea eu zic sa se interzica moto care merg peste 130 la ora. ce nevoie este pt asemenea viteze ametitoare?? moare lumea maica...
  3. Pai nu te lasa pe mana lor, fii batran intelept si indruma-i pe calea cea buna. Cine nu are batrani sa si cumpere . Deci noi te avem economisim ceva. Ce propui?
  4. care institutie? statul suntem noi. Nimeni nu vrea sa priceapa. Ma rog. Unii (multi) nu sunt capabili. Pacat de om..
  5. http://home.howstuffworks.com/bug-zapper.htm
  6. pai e ca n teoria aia cu ferestre sparte, incepem cu cei mici fapte miicute ). Plus ca mai e o chestie, daca se pune biciu pe cei mici si multi.. cei mici si multi vor incepe sa vocifereze sa se aplice si pt cei mari si putini (sa moara si capra ) ). altfel.. ramanem asa - eh ala mare a facut da am facut si io dupa posibilitate, nu ma entereseaza las ca i bine asa.. adicacam ca..
  7. Poate doar incearca sa se conformeze cu modul de a scrie al userilor de pe acest forum oricum.. off topic.
  8. de fapt pe el l-a derajat ca s-a spus ca un caine nu face cat un om.. il doare pe el in anus de aia 2.
  9. Unk669

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Inteleg, cu toate ca imi este putin adresata, fara ca tu sa stii pt ca nu sunt perfect. Vroiam sa fac referire la una din zicalele 'nu esti motociclist pana nu cazi'; apelativul (cred) "fraer" fiind pus acolo pentru a atinge pe cei ce infiereaza impotriva celui ce s-a lovit de masina respectiva (motivul nu il stiu - viteza sau ca se scarpina la 00 si nu era atent, ideea e ca nu il stiu) si pe alte topicuri zic cliseul anterior mentionat. Iar de faza cu echipamentul, era o gluma cam ca nuca in perete, cu toate ca mie imi e cateodata cald rau (nu acum in oct) si nu mi-l iau ca transpir sub limba, deci cred ca tot un pamflet a vrut sa fie la celalat cliseu, ia-ti chielea pe tine ca sa mori de cald in oras. Revenind la "imi era putin adresata", evident ca la un moment dat am devenit si eu motociclist mai mult sau mai putin din vina mea. De abia apoi a urmat o analiza mai atenta ale tineretilor valuri . Valuri ce in condusul motocicletei te pot cu usurinta ucide pe tine dar si pe altii. Asta era tot ceva adresat motociclistului in general, neantului in ultima vreme ). Pace bere si verdeata.
  10. Unk669

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Fraeri e toti fraerii care face accidente da' doar daca nu esti motociclist pana nu cazi prima oara, ia-ti echipament ca sa nu-ti zgarii carenele!
  11. Eu unul sunt cateodata mai distrat, iar daca as vedea un stop ce flashuieste adica ceva anormal pentru creierul meu distrat mai intai cred ca as gandi (deci nu reactiona) si mi-as zice ce plm e aia motocicleta din america cu semnalizator rosu?? Ei... si abia apoi as frana, dar pana atunci sansele sa te trezesti cu mine infipt in tine si sa inceapa o distractie si mai mare la politie - RAR cu "sistem de iluminare frana modificat" deci accident poate nu numai din vina mea ar fi mult mai mari. Cred ca si asta e un punct de vedere oarecum valid. Nu? Aci sunt "avocatu' distratului" 'ntelegi?
  12. Salut ... daca ramane cuiva un capat de ghidon spuneti-mi si mie ) as vrea sa-l achizitonez. Merci.
  13. Cred ca-mi fac patci din ala din poza aia iar, apoi, imi concediez ingeru' pazitor.
  14. postati un nr de cont, va rog, vreau sa donez 50 de ron pentru avocatul tanarului intreprinzator.
  15. Daca hp2 vine si cu abecedar/dex eu zic "se merita!".
  16. eu ma mir cum de nu i deschis topic cu " a ars maternitatea "..... sau e?
  17. of.. pacat . Dumnezeu sa-l ierte...
  18. mai, are si einteinn , parca, o mare vorba , totul e relativ .... dc vrea cineva sa inteleaga... bine dc nu .aia e.
  19. http://www.metacafe.com/watch/179150/road_accident/
  20. www.metacafe.com sau www.youtube.com si cauti crash sau motorcycle sau chestii dastea si gasesti destule accidente.
  21. hai ma , si dc ala vine cu 200 la ora?? look look and then look , and look some more and look.....
  22. scuzti siteul , filmul conteaza http://www.stilemedia.com/?v=heexe3.wmv&ak...da9ed&ref=&vs=6 sexy nu?
×
×
  • Creează nouă...