Prophet Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 observ ca aproape toti de pe aici au "125" de la 16-17 ani...eu unu' fac 19 pana'n primavara...si intrebarea mea e urmatoarea: dau banii degeaba pe o Yamaha R125? Imi place k design, consum, pret....dar k performante?..se merita sau e prea putin k sa incep cu ea? Astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 daca ai posibilitatea sa dai de A, iti recomand un 250/ 500 bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) pai am posibilitatea...chiar de A dau ...dar e lipsa de modele pana in 25kw ...tocmai am mai gasit una dragutza..kaw ninja 250R ...deci am de ales intre r125 si ninja 250r deocamdata.. Editat Octombrie 8, 2010 de Prophet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Daca ai bani mai multi, alege ninjacul de 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 pai deocamdata nu am foarte multi...dar motorul il iau prin vara la anul...deci se strang Inca mai cercetez piata sa vad ce gasesc....ma uit in special dupa motoare sport carenate. N'am pretentii la putere...decat sa fie peste 125.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate