ariman11 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 stie cieva unde se poate echilibra un ambielaj ptr jawa, vreau sa schimb bielele si rulmentii, sau in cel mai rau caz cine are un ambielaj in stare buna de functionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 stie cieva unde se poate echilibra un ambielaj ptr jawa, vreau sa schimb bielele si rulmentii, sau in cel mai rau caz cine are un ambielaj in stare buna de functionare daca nu scrii de unde esti n-o sa-ti raspunda nimeni. Eu de exemplu stiu unde poti face treaba asta la mine acasa... adica la... Braila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 scuze uitasem, sunt din ploiesti, nu ma deranjeaza daca fac vreo 100-200 de km dar sa stiu ca fac treaba multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motardu Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Sal!Ambielajele nu se echilibreaza ele se centreaza.O abatere de 3..4..microni este acceptabila.In Bucuresti l-e poti centra la Misu[cara a fost pe Sirenelor] si acum este in prelungirea Ferentari la capul masinii 117.Nu stiu daca face reparatii insa de centrat sigur l-e centreaza si inca bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate