El Orso Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Salut, cu spune si titlul unde se gaseste vopsea mata kaki in romania.La noi in galati nu am gasit, desi avem un distribuitor destul de important de vopseluri. Poate sa mai lovit cineva de aceasta problema si are si o solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 asa ceva pot aduce la comanda:http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-dnepr-mt16-din-1992-315057.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Ia de la Dani, e f bun Sadolinul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
El Orso Postat August 4, 2010 Autor Share Postat August 4, 2010 asa ceva pot aduce la comanda:http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-dnepr-mt16-din-1992-315057.html Din imagini vopseaua pare lucioasa , eu as vrea mata . Lucioasa gasesc si in oras la comanda . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 vopseaua militara nu e mata, se matuieste cu vremea. In plus vopseaua mata protejeaza mai putin coroziv decat cea lucioasa. O sa ajunga toate Niprele militare, pline de bibiluri "army". Nu ca nu am facut si eu la fel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 poti sa pui pudra de talk in vopsea ca sa nu mai luceasca! intreba pe cineva care vopseste masini de 20 de ani...sigur te rezolva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 poti sa dai peste vopsea cu lac amestecat cu agent de matuire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Eu caut sub formă de spray. Au mai apărut ceva info de atunci din 2010? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Te duci la orice magazin de vopseluri auto si ceri sa iti faca la spray. Ultima oara cand am luat era vreo 50 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Am găsit spray,pe kaki.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate