tiberiu_enache Postat Februarie 27, 2012 Autor Share Postat Februarie 27, 2012 Hornetica e de vanzare! 2008 , 19.000km, 600cc/106CP , ABS, toba finala Leo Vince, Parbriz Ermax, Aripioare radiator Ermax, Alarma Pager, Rim strips, Rear Hugger, crash pads LSL, becuri OSRAM NightBraker, Chain oiler Tuturo, Kit Lant NOU, anvelope 80%, placute frana TRW noi, kit lant nou schimbat la Bardak, Alarma cu Pager, sea modificata la Darian, semnalizari baracuda pe led, bujii noi, lichid frana nou, baterie noua, tinuta in garaj pe perioada iernii. Pret - 4800 E Tel : 0766256661 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Aprilie 2, 2012 Autor Share Postat Aprilie 2, 2012 ...si surioara ei mai galagioasa si mai nazdravana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) e foarte frumoasa moto asta GSR e misto si el, dar nu are furca USD, viespea e super sexy dar are bascula "simpla" , viespe cu bascula de GSR sau GSR cu furca de hornet = belea haha, ai lant ca al meu spor la vanzare! (n-am citit tot, sa-nteleg ca ai speed triple sau ce-o fi aia si o dai pe hornetica ) Editat Aprilie 3, 2012 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Aprilie 11, 2012 Autor Share Postat Aprilie 11, 2012 Dap am dat Hornetzica si am luat Street Triple R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 The Golden Hornet lives on : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunshine^ Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 The Golden Hornet lives on : ahahhaaa ) mor de ras nu alta! fix cand vroiam sa zic si eu ca-s de ceva timp proprietara hornetelei in discutie (Aurica pe numele ei de alint), ma trezesc ca-s deja vedeta sorin, buna surpriza asta, vezi tu diseara anunt oficial ca am iesit din poligon si hornetica e safe&sound, ii place casuta cea noua. over and out simona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Iunie 9, 2012 Autor Share Postat Iunie 9, 2012 He he, chiar ma intrebam daca o sa gasiti topicul asta. Ma bucur ca va intelegeti de minune! Asfalt uscat! PS: mai pun pozne cu jucaria mea noua...la picnic langa Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate