Sari la conținut

tiberiu_enache

Membru
  • Număr conținut

    183
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tiberiu_enache

  1. Salut, vad ca ai tobe Arrow si filtru sport, i-ai schimbat si harta ecu?
  2. He he, chiar ma intrebam daca o sa gasiti topicul asta. Ma bucur ca va intelegeti de minune! Asfalt uscat! PS: mai pun pozne cu jucaria mea noua...la picnic langa Cheia.
  3. Dap am dat Hornetzica si am luat Street Triple R.
  4. ...si surioara ei mai galagioasa si mai nazdravana!
  5. Hornetica e de vanzare! 2008 , 19.000km, 600cc/106CP , ABS, toba finala Leo Vince, Parbriz Ermax, Aripioare radiator Ermax, Alarma Pager, Rim strips, Rear Hugger, crash pads LSL, becuri OSRAM NightBraker, Chain oiler Tuturo, Kit Lant NOU, anvelope 80%, placute frana TRW noi, kit lant nou schimbat la Bardak, Alarma cu Pager, sea modificata la Darian, semnalizari baracuda pe led, bujii noi, lichid frana nou, baterie noua, tinuta in garaj pe perioada iernii. Pret - 4800 E Tel : 0766256661
  6. Pe varfurile de deal si curbele la dreapta trebuie intotdeauna redusa viteza si mers cat mai aproape de margine (in prima treime de la bordura), in acest fel mai ai sanse sa eviti cretinii care depasesc pe deal sau taie curbele. RIP.
  7. O intrebare pt cei care au mai fost: Te poti caza cu cortul langa circuit?!
  8. Merci, ma gandeam eu ca asa e! Fata de Hornetica lu frati-miu (PC34) este chiar rigida, poate si pt ca e mai noua, insa stiu ca modelul asta are suspensiile mai tari!
  9. Salutare, am si eu Hornetica din semnatura (2008) si mi se pare ca este ff rigida suspensia spate (pe fata nu e reglabila). Avand in vedere ca o folosesc mai mult in modul Touring pt ca soselele noastre sunt numai damburi, as vrea sa o reglez un pic. Insa care sunt pozitiile care fac suspensia mai moale: 1,2.....6, 7 ? Amortizorul e ca in poza.
  10. Pai vezi ca pt Hornet-ul fabricat inainte de 2007 gasesti si SH in Italia, frati-miu a gasit la a lui Yoshimura cu 150E in stare exceptionala.
  11. Dap golul ala exista pe hartie la fel ca la CBR600RR (deh e acelasi motor), insa nu prea e sesizabil, probabil cutia e bine etajata. Mi-a zis un amic care si-a pus un Termignoni pe direct, ca acel gol de cuplu devenise clar sesizabil, apoi si-a pus un Power Commander si dupa aceea totul s-a schimbat radical. PS: toba a fost 300e
  12. Multumesc, nu ca nu m-as fi multumit cu ea stoc, insa sunt unele lucruri care sunt musai sa fie instalate (crashpads, parbriz, mud hugger, etc) si daca tot dai un ban... Cat despre evacuare, ce pot sa spun si pe mine ma enerveaza DILDO-ul ala de catalizator, dar ca sa scap de el trebuie sa-i iau un PC si s-o pun pe Dyno, pt ca altfel o sa am un ditamai golul de cuplu pe la 6000-8000 de ture, mers aiurea, consum etc...
  13. Mercic Norian, mai am doar sa-i modific saua la Dorian, e cam incomoda la drum lung si cam asta va fi pt anul in curs...daca ma plictisesc tare poate la anul o voi dota cu un Power commander si toba pe direct.
  14. Multumesc de sfatul inteligent formulat! Este o toba slip-on si isi face treaba perfect pt ce a fost destinata: mai mult zgomot!
  15. Dupa un off-season Hornetica revine cu: crashpads LSL, rear hugger Ermax, parbriz Ermax, un lant nou, Tutoro chain oiler, rim strips si o toba Leo Vince. Hai cu vara!!
  16. Multumesc pentru ajutor! Cine a zis ca nu actionez ambreiajul cu doua degete? Folosirea a doua degete pe ambreiaj/frana, retrogradarea rev-match si franarea de urgenta au fost primele care le-am invatat, acum vreo 1,5 ani si 7.000 km . Deci ideea era ca imi place sa-mi cupleze mai aproape de manson. La Hornetul 2001 al fratelui, ambreiajul cupleaza la jumatate din cursa, ceea ce mi-a placut f mult, mai ales pentru plecarea de pe loc, ca in rest nu folosesc ambreiajul decat la retrogradare si atunci nu ma dreanjeaza. Treaba e ca atunci cand este mai folosita intens, imi pare ca tine si mai sus, cu cativa mm. PS: Intrebarea finala era (pt ca nu am gasit un manual de service) ar putea exista un alt reglaj in interiorul ambreiajului? Ma gandesc ca poate acel brat de actionare de pe capac sa fie tip pinion/cremaliera si sa poata fi instalat sub un alt unghi?
  17. Am si eu o problema : ambreiajul meu cupleaza prea "sus" sau mai bine spus prea departe de manson (cam in ultima 1/3). M-am jucat cu reglajele de la maneta/motor de m-am plictisit si singura modalitate de a avea un ambreiaj care sa cupleze cam la jumatatea cursei, sau macar in a doua treime, face ca maneta sa aibe un joc de 1-2 cm in loc de 2-3 mm!!!!! Ceea ce conform manualului nu e corect! Aveti idee cam ce as putea face, pe langa instalarea de manete ajustabile? Sa mai fie alt ajustaj inauntrul ambreiajului? Sau o fi ambreiajul/arcurile duse? PS: Am cam 1.84 si port L la manusi, deci nu am maini de domishoara insa nici degete de pianist nu am, cu toate astea cuplarea ambreiajului o fac cu buricele degetelor, ceea ce nu-mi da deplina siguranta la plecarea de pe loc.
  18. ABS-ul e bun daca il ai in dotarile mobrei, daca nu il ai ... atunci CLAR nu este nevoie de el ! Oricum pe soselele patriei noastre dragi nu intalnesti prea des nisip, namol, pete de ulei, apa din Dambovita etc ... asa ca cine are nevoie de acest sistem emasculant!
  19. Salut, tot numarul ala de telefon de la inceputul topicului il ai? Vreau si eu sa vin sa schimb un lant si zeama de frana, dar asta peste 1-2 saptamani maxim cand o mai apare soarele si mi-o sosi kitul.
  20. Mda, am priceput, practic posibilitati nu prea sunt sa mentii o revista numai cu teste si articole 100% made in RO, iar sub patronaj extern e iarasi greu! Pacat! Sper sa apara din nou pe piata! Sarbatori Fericite Tuturor!
  21. Exact, in astfel de cazuri nu trebuie atinsa victima decat de catre SMURD...! Dumnezeul sa-l odihneasca, nu credeam ca am sa mai vad un topic aici pana la sfarsitul anului!
  22. Eu sunt abonat la 2 reviste moto din UK (FastBikes si Superbike) si in ambele reviste gasesti articole cu: viitoarele aparitii, actualele mobre si in absolut fiecare numar gasesti unul sau mai multe articole despre used bikes! Practic revistele lor cuprind ABSOLUT tot ce il poate interesa pe un motociclist! Eu cred ca cei de la revistele romanesti nu au posibilitatile necesare (refuz sa cred altfel), .... dar se poate sa fie incapabili sa vina cu articole bune sau pur si simplu nu ii intereseaza calitatea revistei, ci doar castigurile din publicitate...(imi cer scuze daca am jignit pe cineva)...ideea e ca am vazut ca lipsesc multe tipuri de articole: teste OBIECTIVE cu moto noi, teste cu moto SH (caci din astea avem in tara gramezi), teste cu moto pt incepatori, teste cu echipamente (nu prezentari ale pozelor), articole de mecanica,articole de training etc...etc... Parca sa zic ca revista Univers Moto avea multe dintre articolele astea, habar nu am cum de nu a rezistat pe piata...!?! PS: a observat cineva ca Piaggio Vespa LX50 a aparut in 4 articole "TEST" in revista Motociclismo, in acest an!!!?!?? Nu unul, nu doua articole....ci 4 ARTICOLE(sau mai multe), si toate IN ACELASI AN CALENDARISTIC!!! Concluziile le trageti voi singurei! Eu raman la a cumpara revistele din UK! Succesuri!
  23. Voi acuma ce faceti? Incercati sa ne faceti in ciuda celor care au ramas in tara asta de 2 bani?
  24. Nu e lant de bicicleta, e lant Moto cu un lacat compact. Eu am la fel numai ca e cu lacat mare de inox...tot de 8mm, pare super lant, dar nu e chiar asa! Altele mai sucmpe sunt cele de 10 mm care costa de 4 ori mai mult !!!!!! Insa nu rezista decat 2-3 minute in plus maxim! Concluzia: lantul e doar ca sa sperie un pic pe hotii nepregatiti...ca si alarma! Eu unul folosesc alarma ziua + lantul seara + Casco!
  25. Ce chestie, ale mele nu vibreaza deloc, banuiesc ca sunt cele originale ca nu par sa fie altceva!
×
×
  • Creează nouă...