Xomin Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Noi cred ca suntem 4. Un hornet (incepator), un ZX9 (ajutor de incepator), un XX liber de contract si un GSXR750 cu chef de viteza.Ce grup omogen! Deci ora 9,10 baut cafia, ora 9,30 plecare de la OMV City Mall. un alt "proces de sensibilizare si constientizare a soferilor"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 as veni si eu la doua zile ce e de facut/vazut acolo? rezervarea la hotel e obligatorie sau sunt sanse sa gasesti cazare si la plezneala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 as veni si eu la doua zilece e de facut/vazut acolo? rezervarea la hotel e obligatorie sau sunt sanse sa gasesti cazare si la plezneala? Gasesti si la plezneala... garla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 un alt "proces de sensibilizare si constientizare a soferilor"? Chiar asa, sa trec pe la aia cu Joia Moto sa le zic ca iar bagam de 17 ori mai mult decat ei. Doar ca acum sensibilizam bulgarii,care saracii sunt destul de cuminti! Mesaj completat Eh,cum fu tura de 2 zile cu plecat in creierii diminetii? Noi am fost 6 pana la urma, am plecat pe la 9,45 si ne-am intors pe la 18,30. I-am dus pe cei noi sa le arat cam ce e de vazut prin Veliko, foarte scurt, apoi am urcat la Arbanasi, am mancat si am facut cale intoarsa. Caldura a fost aproape insuportabila! La dus un drum mai aglomerat decat imi aduc eu aminte de drumul de Veliko (poate fiindca am fost numai primavara si toamana pana acum) iar la intors drumul liber asa cum il stiam deobicei. Niste pozne maine ca am uitat aparatul acasa! Mesaj completat Mesaj completat . Mesaj completat . Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf35 Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Cum nimeni????....Eu...CryAngel27 si SDS....deci???....3 salut o sa plec si eu vineri la ora 18,cazare la cort ca am chef de consumat si nu vreau sa plec pe urma noaptea spre cazare,am fost si acum 3 saptamani cu masina si a fost super,ne vedem pe acolo Mesaj completat Gasesti si la plezneala... garla! am fost eu acum 3 saptamani ,gasesti cazare super si ieftina,am platit 10 europe camera cu tv,frigider ,dush priveliste super din balcon chiar pe strada cea mai veche medievala strada gurko,poti gasi cazare si la 6 euro pe zi culmea cu aer conditionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate