bandit red Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 1300 km prin tara peisaje de vis, senzatii unice in saua Banditului...... dar sa lasam pozele sa vorbeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Frumos, dar prea putine poze pentru 1300km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 (editat) eeeee mai sunt, normal Editat August 6, 2010 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Mai multe detalii despre traseu? Si evident mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 frumoasa calatorie , felicitari multe poze de la Barsana , Rupea am facut si eu traseul luna trecuta , merita de ajuns acolo asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 frumos inchegat banditul...si tura la fel! multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat August 11, 2010 Autor Share Postat August 11, 2010 Mai multe detalii despre traseu? Si evident mai multe poze Si eu tot scorpion Traseul nu este greu (daca nu setezi GPS-ul pe cea mai scurta distanta), trebuie sa pastrezi cat de cat drumurile principale. De la Targu Mures in sus parasim drumul National si avem de mers pe drumuri judetene si acelea din timpul "dictaturii". Pentru o enduroaica este super OK, dar eu am regretat ca nu am venit cu Dakar-ul. Drumuri in lucru, foarte multe gropi si culmea am dat si peste o portiune ce aproximativ 20 km cu criplura (dezastru). La dus am pierdut foarte mult timp scotand o medie de drum de 55km/h, dar merita. peisajele sunt superbe. Complexul monarhal de la Barsana mi-a dat sentimentul ca avem si noi "Meteorele" noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Si eu tot scorpion Si eu tot prahoveanca Ti-am cerut detalii legate de drum pentru ca ma bate un gand (de duca evident) si incerc sa conturez un traseu. Sa vedem ce iese pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat August 11, 2010 Autor Share Postat August 11, 2010 Si eu tot prahoveanca Ti-am cerut detalii legate de drum pentru ca ma bate un gand (de duca evident) si incerc sa conturez un traseu. Sa vedem ce iese pana la urma. Super poate facem o iesire impreuna.....nu Din cate am studiat si eu vad ca ai ajuns prin partile alea (Baia Mare - Cavnic...etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Drum mai bun (asfalt bun ) este Cluj , Dej, Baia Mare , urci pe Gutai , Sighet api revii pe valea Izei si daca vrei peisaje uci pe prislop spre acobeni , vatra dornei , bicaz , lacul rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Super poate facem o iesire impreuna.....nuDin cate am studiat si eu vad ca ai ajuns prin partile alea (Baia Mare - Cavnic...etc) He, he, nu se stie niciodata pe unde ne-om vedea . Da, am fost anul trecut si taaaare mult mi-a placut! Drum mai bun (asfalt bun ) este Cluj , Dej, Baia Mare , urci pe Gutai , Sighet api revii pe valea Izei si daca vrei peisaje uci pe prislop spre acobeni , vatra dornei , bicaz , lacul rosu Multumesc pentru informatii, voi tine cont de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loredana Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) super tari pozele Editat August 11, 2010 de Loredana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate