Sari la conținut

A IV-a intrunire Bukowina Motor Club


BikeDevil
 Share

Postări Recomandate

Intre 20 si 22 august 2010, Asociatia Sportiva Bukowina Motor Club va organiza cea de-a 4-a intrunire dedicata iubitorilor sportului motorizat pe doua roti. Editia din acest an va avea loc in imediata apropiere a orasului Radauti, in incinta strandului din comuna Volovat, cunoscut sub numele “La Piticu” . Ca si in ceilalti ani, Bukowina Motor Club isi va primi oaspetii intr-un cadru placut si curat, imbiindu-i cu mancaruri traditionale bucovinene precum fasolea cu ciolan si ciorba radauteana, muraturile specifice zonei Milisauti-Badeuti, dar si alte preparate pe gustul tuturor. Nu vor lipsi berea oferita de Ciuc, sponsorul oficial al evenimentului, vinurile Vinia si tuica.

 

Pasionatii de motociclism se vor intrece intr-o sumedenie de concursuri trasnite iar cei mai indemanatici vor fi premiati de sponsori si organizatori si vor putea participa la traditionala parada moto pana pe Pasul Palma – una din cele mai lungi parade de acest fel din Romania, ea masurand aproape 80km, efectuati in mare parte prin inima peisajului montan bucovinean. In program sunt cuprinse si numere de moto-stunt care vor avea loc in centrul orasului Radauti.

 

Serile vor fi condimentate de numere de striptease si concerte rock sustinute de formatiile Bucovina, Odyssey, Opt S’un Sfert, Toy Machines, Nothing About Yesterday (N.A.Y) (MD), Corbus Albus (MD), precum si altele a caror confirmare este asteptata in zilele urmatoare.

 

Pretul accesului la cea de-a patra intrunire Bukowina Motor Club este de 20 RON/ persoana, pilotul motocicletei primind si traditionalul ecuson brodat.

 

Nota: In buna traditie a intrunirilor Bukowina MC, rateurile si turarea in gol nejustificata a motocicletelor dupa ora 01:00 sunt interzise si pot fi sanctionate cu excluderea elementelor perturbatoare din perimetrul intrunirii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt confirmate si vor cinta urmatoarele trupe:

 

Vineri

- Piatra

- Opt S'un Sfert

- Era Decay

 

Sambata

- Bucovina

- Nocturnal Fall

- Toy Machines

-Petran & Friends

Mesaj completat

post-39676-1281647838_thumb.jpg

Mesaj completat

post-39676-1281647838_thumb.jpg

 

Mesaj completat

Sunt confirmate si vor cinta urmatoarele trupe:

 

Vineri

- Piatra

- Opt S'un Sfert

- Era Decay

 

Sambata

- Bucovina

- Nocturnal Fall

- Toy Machines

-Petran & Friends

Mesaj completat

post-39676-1281647838_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu si grupul meu de pretenari vom fi cu siguranta acolo!

Un program mai exact se poate (concursuri, parada, etc)?

Editat de al3xa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ahoi! Sper din tot sufletul sa ajung pe Sambata, apropo parada la ce ora are loc?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Drumurile marcate cu rosu sunt rutele principale de venire pe marile directii:

 

- Ardealul via Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, la intrare in C-lung se face stanga la Petrom pe ruta Radauti, Marginea, Moldovita, Sucevita sau ce mai scrie pe indicatorul ala. Se trece Ciumarna (Trei Movile) si Palma, se trece prin Suceavita si se ajunge in Marginea.

 

A: Enduristii o pot lua de la intersectia mare din Marginea direct inainte pe ruta Volovat 4-6 km si imediat ce trec raul se vede strandul.

B: Posesorilor de motoare de viteza si celor care vor drum de prima calitate le recomdandam sa faca stanga in Marginea pe ruta Radauti, dupa pod drumul mare se continua cu o curba de dreapta de 90 grade, se continua cu o linie dreapta de 8 km pe care se poate merge cu 300 kmph (dar grija ca-s multi ce si-or lasat zilele acolo, fara glume) care da in Radauti.

 

 

- tot sudul tarii vine pe E85 si din Spataresti are optiunile:

 

A (verde): E85 pana in Suceava, din SV se ia ruta Siret si inainte de Granicesti se face stanga pe ruta Radauti

 

B (galben): se merge inainte catre Gura Humorului prin Sasca, Cornu Luncii, Baisesti, pana la rondul giratoriu dinainte de Gura Humorului. La rond se face dreapta si s emerge prin Paltinoasa 2 km, pana la intersectia de la iesire, unde se face stanga pe ruta Cacica/Solca. Se merge pana in Solca, dupa parc se face dreapta si si tine ruta Radauti, prin Clit (LOL, asa se cheama). Linie dreapta, cu dealuri si vai, peisaj beton, drum aproape perfect. Se ajunge in Marginea de unde"

 

-: Enduristii o pot lua de la intersectia mare din Marginea la dreapta pe ruta Volovat 4-6 km si imediat ce trec raul se vede strandul.

-: Posesorilor de motoare de viteza si celor care vor drum de prima calitate le recomdandam sa mearga inainte pe ruta Radauti, dupa pod drumul mare se continua cu o curba de dreapta de 90 grade, se continua cu o linie dreapta de 8 km pe care se poate merge cu 300 kmph (dar grija ca-s multi ce si-or lasat zilele acolo, fara glume) care da in Radauti.

 

Desi drum secundar, ruta Paltinoasa - Cacica - Marginea e recent asfaltata cum trebuie, e mai scurta si mult mai frumoasa.

 

cand ajung maine la Pitic, postez coordonatele GPS.

post-19386-1282116203_thumb.jpg

post-19386-1282116213_thumb.jpg

post-19386-1282116218_thumb.jpg

post-19386-1282116389_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cei ce aleg ruta Cacia Radauti, aveti grija chiar la intrare in Cacica cum cobori serpentinele si in Clit, e un sat numai deal vale, stau uneori mult adoratele si iubitele noastre aparate radar.

Asa cum zice si baba oarba, drumul prin Volovat e farmat, cine merge pe'acolo sa aiba grija la carute si tractoare, ca se trece fix prin camp.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...