foxbat Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 nu zice de 2 orieu de obicei merg unde se fac mai multi km.......suntem din mai multe zone ale frumoasei noastre patrii,asa ca nu ma pronunt ma gandeam eu ca iar incepem zi mai,sunt 2 locatii doar daac toti ar fi nehotarati ca tine ce am face? hai . up ":- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 La mare daca sunt umbrelute pe plaja,daca e plaja dinaia fara umbrelute(Alex stie despre ce e vorba) la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 La mare daca sunt umbrelute pe plaja,daca e plaja dinaia fara umbrelute(Alex stie despre ce e vorba) la munte sunt plaje si cu si fara umbrelute , pe alese doar sa ai si a II a cheie cu tine ( prietenii stiu de ce ) alo,. restul pana la nr 12 dorm ? nu uitati, trebuie sa inchidem locatia Mesaj completat 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. - Munte la placinte, mamaluta. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat)- FINAL - SINEMORETS 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Rogu-va . Cei care nu sunteti " ingrosati". Intrati si votati. In acest moment sunt jumatate jumatate. Ultima zi de " vot" ,maine, sambata.27.08.2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 sunt plaje si cu si fara umbrelute , pe alese doar sa ai si a II a cheie cu tine ( prietenii stiu de ce ) alo,. restul pana la nr 12 dorm ? nu uitati, trebuie sa inchidem locatia Mesaj completat 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. - Munte la placinte, mamaluta. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat)- FINAL - SINEMORETS 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Rogu-va . Cei care nu sunteti " ingrosati". Intrati si votati. In acest moment sunt jumatate jumatate. Ultima zi de " vot" ,maine, sambata.27.08.2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 27, 2010 Autor Share Postat August 27, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. - Munte la placinte, mamaluta. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat)- FINAL - SINEMORETS 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets dragilor statistic vorbind suntem cam jumajuma cred ca daca alegem sinemorets , cei care au votat munte nu vor veni si daca se retrage unul singur atunci sinemorets-ul e locatia finala totusi dat fiind ca am stabilit ziua de maine ca fiind ultima , decizia o luam maine seara o idee - fiind septembrie ( si sa luam ca ipoteza sinermorets-ul ) si trecut de jumatate - as merge pe ideea sa luam camera la hotel pentru toti . doar o idee so.asteptam voturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Sinemorets Tradatoruleeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 stai sa vezi daca nu gasesc umbrelute,asta in cazul in care e soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Pfoai, m-am intors is eu din concediu, Deci daca mai are relevanta... votez cu... muntele. Updatez si lista.. 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. - Munte la placinte, mamaluta. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat)- FINAL - SINEMORETS 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 29, 2010 Autor Share Postat August 29, 2010 hello la lume suntem deci jumi juma cred ca dam cu banu' ca altfel nu iese oricum e clar ca din "vest" nu prea se pupa de weekend tura asta bun, atunci intrucat scopul e sa ne cunoastem , declar inchisa Bg si ramane Romanica. Cred ca asa cum e vremea cortul o sa fie de decor. maine sun la vila sa intreb ce si cum daca mai sunt mofificari in ultma lista ( cea cu completarea lui Dasdas anuntati va rog) si inca ceva - da ti pe pm vas rog cei interesati sa veniti urmatoarele date : nume, prenume, nick aci , adresa de mail si un nr de tel . o sa fac un " mail " cu toate datele si l trimit catre toti iar daca sunt probleme sa avem cum sa ne contactam telefonic (rezervari, alea alea) ma pot ocupa pana marti de rezervare si apoti ne vedem sanatosi inainte de plecare respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu01 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Votez munte...daca nu e prea tarziu. Nu stim cum va fi vremea la mare, cel putin la munte avem ceva de vizitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Votez munte...daca nu e prea tarziu. Nu stim cum va fi vremea la mare, cel putin la munte avem ceva de vizitat. In ultima postare a lui foxbat s-a decis muntele de romanica. P.S. Transmiteti cate un PM lui foxbat cu datele personale (tel, mail, nume, prenume) ca sa faca rezervarile. Sa bagati si nickname-ul ca sa stie omu de la cine e mesajul. Sa ne vedem cu bine!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Date trimise Ne vedem la munte la aer curat : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 Votez munte...daca nu e prea tarziu. Nu stim cum va fi vremea la mare, cel putin la munte avem ceva de vizitat. salutare e tarziu fratica dar oricum am ales muntele din motive de distanta/timp. pentru prima oara cand ne am aduna ar fi o mare alergatura si cativa din noi n ar putea ajunge.oruicum e de vizitat mult mai mult la Sinemorets , parerea mea dar prea din scurt pentru 2 zile @all - multumesc celor care au ince[put sa trimita PM uri ( pe ei ii consider" comanda ferma " ) respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) ok, incep op de rezervare. Editat August 30, 2010 de sue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 multumesc su @all - rog sa nu uitati sa trimiteti datele solicitate pe pm ( deja am primit cateva din ele) in acest moment am rezervat 11 locuri si ele se vor ocupa in "ordinea" celor care se " anunta" . locatia s a stabilit in Romanica, data viitoare mai vedem . preturile pe cazare sunt undeva pe la 50 ron de persoana /noapte - daca suntem 10. daca suntem mai multi se imparte la nr de "participanti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 trimis si eu date Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Foxu-leeeee!! Cum adica 11 locuri? Nu au camere duble sau single? Ai vrut sa zici 11 camere? P.S. La multi ani! ptr Sf. Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 31, 2010 Autor Share Postat August 31, 2010 s a rezervat vila compusa din parter: salon , 2 terasa, 2 camere duble baie comuna etaj - 2 camere duble baie proprie, + o camera 1 pat dublu si 3 paturi simple cu baie proprie mancarea se serveste cand dorim ( placinte 4 ron, ciorba 9 ron , tocanita 11 ron etc) pana acum au confirmat mai putini decat nr de lcouri din cabana , asa ca raman pe rezervarea asta si restul vedem la fata locului astazi trimit mail la cei care mi au trimis deja datele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Imi pare rau pentru ca inca nu pot confirma. In caz ca vin si nu e loc, ma voi descurca singur cu cazarea. Totusi care e locatia exacta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 31, 2010 Autor Share Postat August 31, 2010 Imi pare rau pentru ca inca nu pot confirma. In caz ca vin si nu e loc, ma voi descurca singur cu cazarea. Totusi care e locatia exacta? e mai sus in topic ) Romania - sat Ampoita, Mtii Apuseni la 12 km de Alba Iulia la pensiunea Izvorul Muntelui: www.mamaluta.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Daca ninge, mergem cu masinile? La Sinaia a nins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 am optimismul in sange.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 salut baieti cu parere de rau ma vad nevoit sa ma retrag cineva din familie are o problema si wk acela va fi internat in spital, asa ca nu am cum sa plec. daca totusi o sa pot veni o sa vad atunci dar nu sunt sigur distractie placuta si sa aveti vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Ceva noutati? O sa trebuiasca sa vedem cum plecam, cum ajungem, etc Pana la urma cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate