CS 99 BIG Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Nu stiu daca este topicul cel mai potrivit dar fiind vorba de "intilniri moto" am zis ca poate face placere reamintirea acelor timpuri ! Asa se prezenta intilnirea motociclistica de la Sibiu - Iulie 2000 la Atomic TV ! Mesaj completat Nu stiu daca este topicul cel mai potrivit dar fiind vorba de "intilniri moto" am zis ca poate face placere reamintirea acelor timpuri !Asa se prezenta intilnirea motociclistica de la Sibiu - Iulie 2000 la Atomic TV ! SIBIU 2000 - I Mesaj completat Scuze , sper sa reuses de data aceasta daca nu poate ma ajuta cineva ! Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Foarte tare link-ul, un fel de capsula a timpului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 ce tare... si reporterul cum se infinge in bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 imi amintesc cum oamenii din oras, "gatiti" la 3,4,7 ace, veneau in campus, plateau intrare, si "vizitau" exemplarele de motorete si motociclisti, era un peisaj cel putin interesant sa vezi domni in camasi albe si doamne si domnisoare in rochite "de seara" plimbandu-se pe langa simsoane, nipre si alte MZ-uri, CZ-uri sau M-uri, MEMORABIL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Da, ce tare ...imi e dor de vremurile alea.... a fost o super faina intrunire.... ca de altfel toate celelalte din Sibiu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyalba Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Hm.... ce vremuri pacat ca nu se mai tin intalnirile de alta data de la Sibiu cred ca nici un Romaniacs sau nimic altceva nu le poate tine locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Nici dupa 10 ani Mihai nu vrea sa lase niprul sa se odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 chiar asa,ce se mai aude de gasca de la Resita,nu am m ai auzit de ei de mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate