geza.benedekfi Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Sper sa nu se supere organizatorii acestui eveniment, dar timpul fiind foarte scurt, postez mai jos "Regulamentul particular al CNE - etapa II - Ghidut / Lazarea" : reg.si_prog.21_22_aug.lazarea.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo_croco Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 referitor la program Duminica 11 iulie -9.30 Brifing -10.00 START ziua II, cate doi sportivi pe minut -17.30 inchiderea cursei ziua II -19.00 festivitate de premiere este cumva o greseala ? se refera la ziuade Duminica 22 august ? As vrea sa fiu spectator dar trebe sa stiu exact sa nu vin degeaba. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 22, 2010 Autor Share Postat August 22, 2010 Felicitari organizatorilor... ( Primul concurs enduro din Campionatul National, unde festivitatea de premiere s-a tinut cu o ora inainte de ora anuntata... ) S-a vazut munca depusa de organizatori, pacat de numarul mic de participanti... Revin maine cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaszloB Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Multumim organizatorilor pentru efortul si munca depusa !!! A fost un traseu de enduro clasic, care - cu timpii scurtati in a doua zi - ne-au cam solicitat "incheieturile". Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Felicitari organizatorilor... ( Primul concurs enduro din Campionatul National, unde festivitatea de premiere s-a tinut cu o ora inainte de ora anuntata... ) S-a vazut munca depusa de organizatori, pacat de numarul mic de participanti... Revin maine cu poze... Asteptam pozele mister Geza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Asteptam pozele mister Geza salut, Enduro la Lazarea este unul din locurile in care merg intotdeauna cu placere. Organizarea este intotdeauna excelenta, traseul idem. imi pare rau ca nu am ajuns. am vandut motorul si nu aveam cum sa ma organizez cu alta motocicleta. bafta, cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 am vandut motorul si nu aveam cum sa ma organizez cu alta motocicleta. sunt o gramada de motociclete in capu' strazii la Dementor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rufusz Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Ceva poze de la eveniment exista in afara de cele pe dirtbike ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate