norway_gl Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 ...nu-mi spuneti si voi ca-s nebun caci am mai auzit-o Seara cea mare a sosit. Planuiam de pe la inceputul anului o noua iesire prin Europa, traseele modificandu-se de foarte multe ori, caci au fost ceva pretendenti. Si cu toate acestea, am ajuns sa-mi faci propriul traseu, ghiciti voi de ce Bucuresti-Debrecen-Miskolc-Krakow-Brno-Praga-Cortina d'ampezzo-Trieste-Porec-Rovinj-Plitvice-Belgrad-Bucuresti Timp: 13 zile Moto: Honda Vfr 800FI Buget: cu imprumut PS: Multumesc mult celor care m-au sprijinit sa pot pleca(nu dau nume sa nu uit pe careva) Cam atat pentru moment, caci stiti si voi , Vorba multa/Saracia omului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) . Editat August 20, 2010 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Drum bun. Asteptam relatari de pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudutzu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Dragt traseu ... Cati km ? Pleci solo ( adica singur ) ? In rest Asfalt uscat ! Si asteptam poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Keep Walking Mariuse ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat August 27, 2010 Autor Share Postat August 27, 2010 Dragt traseu ... Cati km ? Pleci solo ( adica singur ) ? In rest Asfalt uscat ! Si asteptam poze... Nu, nu sunt singur, ci cu Bird-ul ce ma poarta Din calculele facute ar fi aprox 4800km, insa vom vedea la final... Din pacate nu am gasit un comp cu ajut caruia sa pot descarca multitudinea de poze, sper sa reusesc pana ajung acasa, daca nu o voi face atunci cu relatarile cuvenite. ps: calatoriti, nu mai stati pe ganduri, chiar si singuri, veti intalni cu siguranta oameni interesanti. Credeti-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Nu, nu sunt singur, ci cu Bird-ul ce ma poarta Din calculele facute ar fi aprox 4800km, insa vom vedea la final... Din pacate nu am gasit un comp cu ajut caruia sa pot descarca multitudinea de poze, sper sa reusesc pana ajung acasa, daca nu o voi face atunci cu relatarile cuvenite. ps: calatoriti, nu mai stati pe ganduri, chiar si singuri, veti intalni cu siguranta oameni interesanti. Credeti-ma Hai lasa vrajeala si povesteste-ne de pe drum cu vorbe si imagini ca sigur ai ce spune Cum spunea si Prietenul lu' prietenul lu' Johnny - KEEP WALINKING!!!!! Sa auzim de bine si drum bun!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unk669 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 pe unde mai esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate