Inger`Albastru Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Salutare As ramane profund dator cine mi-ar putea imprumuta o saptamana o maneta de frana de SUZUKI pana imi vine si mie comanda de pe louis.Sunt dispus chiar sa mai cumpar inca una daca nu se poate cu imprumut . 0744 392 703 (bip si va sun eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Daca se potriveste de GPZ (shi cred ca merge ) itzi dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat August 13, 2006 Autor Share Postat August 13, 2006 Multumesc mult celor ce au citit. Am facut rost . Multumesc Bronto si bCristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aituchei Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Inger`Albastru imi cer scuze ca ma bag in topicu tau dar ma poate ajuta cineva cu un maner de la frana pentru Suzuky Bandit 400 din '91! Va rog mult de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Inger`Albastru imi cer scuze ca ma bag in topicu tau dar ma poate ajuta cineva cu un maner de la frana pentru Suzuky Bandit 400 din '91! Va rog mult de tot! cred ca pot sa te ajut dar nu am inteles de ce anume ai nevoie manerul de la ghidon sau maneta de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 cred ca pot sa te ajut dar nu am inteles de ce anume ai nevoie manerul de la ghidon sau maneta de frana? avea nevoie de maneta de frana, dar a rezolvat-o.Oricum multumiri pentru gestul frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 Aituchei avea nevoie de maneta de frâna Âşi el.asa ca dacă puteți să îl ajutați Âşi pe el Go on.... Buey domnu burlaco de când cu VX-ul nu vă mai concentrați deloc la detalii....omu ii oferea lui Aituchei Âşi nu mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aituchei Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Doar de maneta am nevoie... Va Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Aituchei avea nevoie de maneta de frâna Âşi el.asa ca dacă puteți să îl ajutați Âşi pe el Go on.... Buey domnu burlaco de când cu VX-ul nu vă mai concentrați deloc la detalii....omu ii oferea lui Aituchei Âşi nu mie ma' bad ma' bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Doar de maneta am nevoie... Va Multumesc! oki doki, am inteles acum cine si ce! eu am una in plus pe care o luasem sa o eloxez in negru. renunt la proces daca mai ai nevoie... medevac106@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate