alexxx Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Salutare, am si eu nevoie imprumut/cumparat piesa incercuita din poza, este un mic levier care prinde tija schimbatorului de viteze de axul cutiei pentru o Yamaha Virago 250 din 90. Am dat comanda la piesa si vad ca intarzie, daca cineva are si poate imprumuta o saptamana, doua, sau ceva care sa se potriveasca [am avut pus de la un Hyosung si a mers], va rog mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 De ce nu vorbesti cu un tip de la un atelier mecanic sa-ti confectioneze una, mai mult de 2 beri n-ar trebui sa coste. Mai ales ca ai si schema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 De ce nu vorbesti cu un tip de la un atelier mecanic sa-ti confectioneze una, mai mult de 2 beri n-ar trebui sa coste. Mai ales ca ai si schema. Am vorbit, nu e deloc simplu de facut si nu se baga nimeni. Si ar costa oricum cat piesa originala. Deci: ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Auzi, incearca sa pui o intrebare la: reprezentantele Yamaha, Motoboom, la Motoland in Cluj, Motomania, Scorpio-AZ Motors, BCZ-Motors, da un anunt pe Bikeshop si pe toate forumurile moto... Adica eu asa as face. Uite, e pacat, trece sezonul... Incearca si cu unul sau mai multi strungari, ce pierzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 bre, caneluri pe interior n-o sa-ti faca nici dracu (in RO), ca sa poti zice ca faci piesa la comanda mai bine incerci sa gasesti o piesa care se potriveste pe ax, ca partea cealalta se rezolva mai usor asta pana primesti piesa originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 ce diametru are piesa si cati dinti..... e posibil sa am eu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 A venit, multumesc. 10x Motomania ! Gasca de Virago: ne vedem la Arc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MERLIN Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 A venit, multumesc. 10x Motomania ! Gasca de Virago: ne vedem la Arc ! A venit, multumesc. 10x Motomania ! Gasca de Virago: ne vedem la Arc ! Auzi exista gasca de virago in Bucuresti? Ca n-am stiut de loc. Ma bag si io la o tura de la Arc . Si am o intrebare: Exista cineva specializat ope virago in Bucuresti? Am de facut ceva reglaje la ea cred. nu mare lucru da vreau pe cineva care se pricepe si care nu e scump. merci de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate