SwatGuard Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Salutare, Sunt din Moreni, in timpul saptamanii sunt in Bucuresti dar in weekenduri obisnuiesc sa vin acasa, la Moreni. Am vazut cateva motoare prin Moreni, poate prin intermediul forumului sa ne putem cunoaste mai bine, eventual sa organizam intalniri. Asfalt uscat si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Nu mai bine vrei sa ne cunoastem aici in Drumul Taberei? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 Bineinteles ) Nu mai bine vrei sa ne cunoastem aici in Drumul Taberei? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel.nastase Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 (editat) Si eu sunt tot din Moreni si sunt in aceeasi situatie merg acasa doar in Weekend Dar tu cine esti si ce motor ai ? ym: angel.nastase tel: 0721586828 Editat Septembrie 18, 2010 de angel.nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Septembrie 18, 2010 Autor Share Postat Septembrie 18, 2010 Salut, MA cheama Cosmin, ne stim din vedere mai mult Am o Honda Hornet. Si eu sunt tot din Moreni si sunt in aceeasi situatie merg acasa doar in WeekendDar tu cine esti si ce motor ai ? ym: angel.nastase tel: 0721586828 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Sa ma bag si eu Asadar, ma numesc Alexandru, am momentan o Aprilia ETV 1000 Caponord, carnet de pe la 16 ani, destul de multi km la bord, cunostinte solide de mecanica. 0766274854 Y.M azenkel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 si eu sunt bucurestean dar sotia e din moreni si vin destul de des pe acolo unde mai am un prieten motociclistdar care din pacate si-a vandut motorul. eu vin cu un kawasaki versys si am mai fost vazut pe acolo cu o aprilia pegaso. mai sunt si altii ca mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Septembrie 25, 2010 Autor Share Postat Septembrie 25, 2010 Bun venit in club Am experimentat saptamana trecuta virajele de pe drumul Moreni - Visinesti, mai exact pana la ruda, pe la 11 noaptea.Foarte putine masini, a fost senzatie .Recomand in lipsa de altceva.Aveti grija la animale in zonele cu padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Sunt Marius. Am TDM900A. Mai vin prin Moreni la parinti cam o data pe luna. In Bucuresti stau in Colentina/Fundeni. Tel: 0721435317 Stie cineva daca exista vreun drum de la Valea Lunga spre Campina, peste deal? Daca da, in ce stare este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Septembrie 25, 2010 Autor Share Postat Septembrie 25, 2010 Stiu pe cineva care sta in zona, cum dau de el iti pun un reply aici cu starea drumului.In principiu stiu ca era un drum dar nu sunt 100% sigur. Sunt Marius. Am TDM900A.Mai vin prin Moreni la parinti cam o data pe luna. In Bucuresti stau in Colentina/Fundeni. Tel: 0721435317 Stie cineva daca exista vreun drum de la Valea Lunga spre Campina, peste deal? Daca da, in ce stare este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LazarescuA Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 dak vrei senzatzi tari cu moto shi curbe cat de cat grele dute inspre sultanu mare grija la oi capre shi alte vietatzi dastea k sar putea sa vi cu vreunu aksa e upic drumu rupt pana in visinesti da in rest e drumu bun bafta shi asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupanu Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Sunt Marius. Am TDM900A.Mai vin prin Moreni la parinti cam o data pe luna. In Bucuresti stau in Colentina/Fundeni. Tel: 0721435317 Stie cineva daca exista vreun drum de la Valea Lunga spre Campina, peste deal? Daca da, in ce stare este? drumul exista si este in stare foarte buna..... Moreni - Valea Lunga Cricov (15 Km drum impecabil) - Sultanu (6 km drum rau) - Provita (~12Km drum impecabil) - Campina (habar nu am cati Km sunt dar drumul este bun) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LazarescuA Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 salutare oameni buni... de prin apropierea moreniului care merge la SMAEB???? anuntatima si pe mine daca e ceva id meu: lazarescu_andrey bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) Salut eu sunt Petrut(PYT),ca toti ma stiu dupa Nr.de la masina si moto.Am un BMW 650GS DAKAR si chiar ne-am intalnit pe Bana cand mai eram cu un amic.Daca se face vreo iesire anuntati-ma 0764435382 sau 0726090256 asta daca nu sunt de servici,lucrez si in weekend uneori.Asfalt uscat :moto:era sa uit petrut_stanescu Editat Mai 15, 2011 de pyter82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 16, 2011 Autor Share Postat Mai 16, 2011 Salut, Bine ai venit pe forum Eu sunt baiatul cu care cu care te-ai intalnit ieri.Daca se mai face vreo iesire puteti posta si aici, ca mai sunt morenari care se uita pe forum. Asfalt uscat Salut eu sunt Petrut(PYT),ca toti ma stiu dupa Nr.de la masina si moto.Am un BMW 650GS DAKAR si chiar ne-am intalnit pe Bana cand mai eram cu un amic.Daca se face vreo iesire anuntati-ma 0764435382 sau 0726090256 asta daca nu sunt de servici,lucrez si in weekend uneori.Asfalt uscat :moto:era sa uit petrut_stanescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LazarescuA Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 chiar a fost o iesire sambata pana la brasov.... hai ca poate ne strangem si saptamana asta sa mergem pe undeva... petrut daca ai id lu' radu craciun dami.l si mie intr-un msg privat... hai sa auzim de bine se aude ca in weekend-ul 27-29 mai pe la bucov mare petrecere mare ne strangem o gasca mica din moreni sa dam o tura sambata??? hai sa auzim de bine :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) A avut loc o iesire a catorva motociclisti din Moreni,la Bucov cu ocazia zilelor orasului Ploiesti.Iata cateva poze De fapt am fost mai multi decat se vad in poza dar restul nu au stat la poza,aveau alte preocupari O poza si din plimbarea facuta la Brasov cu:Geny,Radu(CES),Andrei(Primaru')si eu. Editat Iunie 1, 2011 de pyter82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LazarescuA Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Morenari ataca toata tara pe 2 roti... hai k poate ajungem si la constanta.... sper sa ma lase ai mei sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 15, 2011 Autor Share Postat Iunie 15, 2011 Am auzit ca se face Motocros weekendul acesta.Stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LazarescuA Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 ai dreptate... weekend-ul asta va fi motocross la moreni.. te astept... ma suni si pe mine cand ajungi prin moreni sa ne intalnim si noi la o bere ceva bafta :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 19, 2011 Autor Share Postat Iunie 19, 2011 Salutare, A fost super competitia.Mi-a parut foarte rau de baiatul care a cazut cu atv-ul de concurs.Sper ca e bine.Daca are cineva informatii, sa le posteze aici. Am vazut ca unii dintre concurenti aveau casti GoPro pe casti.Numarul 101 si 78 aveau.Daca ii cunoaste cineva, sa ne dea si noua filmele, ar fi super. Una peste alta, astept cu nerabdare anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LazarescuA Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 moreniu mai traieste sau se ascunde de caldura??? hai sa ne intalnim si noi sambata la bere ceva ca acum sunt major pot sa beau legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Ei na...mototcicliști în Moreni??? E care în afară de Dan Hogea și de Dan ăla mai mic??? Apropos Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Pantera draga, uite ca mai sunt motociclisti ( nu motociclisti pe forum) prin Moreni si care au ceva ani si km la bord. Enduristi sunt si ei destul de multi pentru oraselu asa. In conditiile astea ar cam fii ceva piata de desfacere pentru tine ( din moment ce postezi pe forum zonal????) dar pe care tu nu o prea cunosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Porojan Ionut Postat Februarie 27, 2023 Share Postat Februarie 27, 2023 Haideti sa readucem la viata acest topic, am observat tot mai multi motociclisti tineri prin Moreni !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate