radu_ Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Salut! Am o intrebare pentru unii mai stiutori decat mine: la un ETZ 250 nu mai am ulei in furca si la fiecare frina cad in bot , plus ca la drumuri mai denivelate (cum sunt 90% din Arad), ma simt ca pe o barca in voia valurilor . Din cate am inteles se completeaza cu cca. 100 ml. de ulei...(hidraulic?), pe la piulitele din capetele telescoapelor.Orice detalii sunt binevenite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Pentru telescoape se foloseste cu ulei hidraulic.....ala romanesc era sub 10 lei litrul si gasesti cam la fiecare magazin de piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 H46 hidraulic, e ieftin. Poti sa pui un ATF Dexron II de servodirectie de masina daca ai prin preajma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Eu am pus h46 ieftin dar dupa 2 luni iar mergeau amortizoarele prost. Cind am scurs uleiul din amortizoare a curs o zeama.... Acuma am pennzoil 250.000/l si e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat August 18, 2006 Autor Share Postat August 18, 2006 Multzam' de posturi!Pana la urma am bagat o zeama de culoarea urinei primita pe post de ulei hidraulic (este ulei hidraulic dar nu stiu ce tip) si merge foarte bine, in sensul ca furca s-a intarit cum trebuie si motociclieta are (in sfarsit) o tinuta de drum buna!O alta intrebare ar fi cam cat se baga? Eu am masurat cu un fel de joja si uleiul se termina un pic peste o treime din lungimea furcii (scuze pt. limbajul atehnic, eu sunt muzician...).Mersi si atept raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate