B!sh0p Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 (editat) Dupa ani si ani de chin si boala , uite ca in final am reusit sa fac un sacrificiu si sa imi iau motoretz . E un Suzuki Bandit de 400 cmc . Eu il alint Hotu' . Nu pot spune cat de mult imi place , cat de bine ma simt pe el sau cat de mult il iubesc , dar intr-un cuvant ar suna cam asa : maxim . De 3 zile ne tatonam , incercam sa ne cunoastem unul pe celalalt mai bine , si sa facem cat mai multe drumuri impreuna . Despre mine nu pot sa zic mai nimic , despre el las pozele sa vorbeasca . Cam asta ar fi . Hai sa fie intr-un ceas bun !!! LE : O sa mai revin cu pareri si impresii cand o sa am mai multe . Editat Septembrie 4, 2010 de B!sh0p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Deocamdata nu ai impresii? Lasa ca e bun asa. Cat mai multi kilometri fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Ce tare, ai si casca care se asorteaza cu motorul:P , banuiesc ca le-ai luat impreuna:P Frumos banditu, intre noi fiind vorba, mie banditu de 400 mi se pare mai frumos ca ala de 600. Sa il stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 5, 2010 Autor Share Postat Septembrie 5, 2010 Deocamdata nu ai impresii? Lasa ca e bun asa. Cat mai multi kilometri fara probleme Eu sper sa raman mult timp fara impresii Cat despre asta micu' .. parea mea e subiectiva , mai ales ca e al meu si-l iubesc "macsim" ! Mersi de urari ! Ce tare, ai si casca care se asorteaza cu motorul:P , banuiesc ca le-ai luat impreuna:PFrumos banditu, intre noi fiind vorba, mie banditu de 400 mi se pare mai frumos ca ala de 600. Sa il stapanesti sanatos! Da , casca mi-a dat-o odata cu Hotu' . Eu eram pusti setat pe vitezane ( ) , dar cand l-am vazut pe Hot cum rasare de sub husa ... a fost dragoste la prima vedere si am luat-o razna de dragul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Ce ma nu iti mai ajung fetele din sat??Ai pus si aici poze sa le iei tu pe toate Hai ai grija de el,ca e frumos foc!!!ti-ai dreaq de motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Ce ma nu iti mai ajung fetele din sat??Ai pus si aici poze sa le iei tu pe toate Hai ai grija de el,ca e frumos foc!!!ti-ai dreaq de motociclisti Asa sunt eu , mai nehailit !!! Bravo man, in sfarsit ti-ai luat motor, sa-l stapanesti sanatos. Si acum ca sa-l citez pe sobolanul din desenele animate testoasele ninja (am uitat cum il cheama) : " calea catre un vis e lunga si anevoioasa, dar daca ai rabdare si crezi cu adevarat se va implini " Mersi frumos ! Pai chiar ca a fost lunga si anevoioasa calea catre "motorsicli" , dar a meritat !!! Editat Septembrie 9, 2010 de B!sh0p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Raresoiule, sa te poarte sanatos si fara reparatii cat vrei tu ! Te pupam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 Raresoiule, sa te poarte sanatos si fara reparatii cat vrei tu !Te pupam ! Mersi frumos !! Sa fie !! PS : Nu sunteti seriosi , cand veniti la Bucuresti ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Mersi frumos !! Sa fie !! PS : Nu sunteti seriosi , cand veniti la Bucuresti ?! Tu vb, ma ? Pe 18 ajungem cred! (modifica-ti sub avatar ca acu' ai motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 si noi acum cu cine mai jucam cs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 si noi acum cu cine mai jucam cs? Chiar ca bine spui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 si tu joci pantero cs? ce nick ai pe server? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 si tu joci pantero cs? ce nick ai pe server? Pantera ...sau mai joc de pe nick-ul alui meu : toni_tm parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 Tu vb, ma ? Pe 18 ajungem cred! (modifica-ti sub avatar ca acu' ai motor ) Eu sunt in ciocolata cu facultatea momentan , si d-aia nu vin eu . Voi oricum trebuia sa veniti si noi acum cu cine mai jucam cs? Jucati cu Cracky si cu adminii lui preferati , eu m-am lasat de cs in general , si de cracky.ro in mod deosebit . Chiar ca bine spui Cine ii mai da un-ban lu' Toni ?! PS : Nu schimb , raman tot fara motor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 ban si headshot )) preferatele lui )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 si tu joci pantero cs? ce nick ai pe server? Pantera ...sau mai joc de pe nick-ul alui meu : toni_tm parca Bai , asta nu e topic de cs !!! E topicul lui Hotzu' Show some respect !! Mesaj completat ban si headshot )) preferatele lui )) Am dat din ambele categorii cu nemiluita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Bai , asta nu e topic de cs !!! E topicul lui Hotzu' Show some respect !! Ma' bad ! Trai-ti-ar talharu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 Mancai-as toba lui ! Oricum , stii ca am glumit , nu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 noi suntem oameni seriosi, cum sa stim ca ai glumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Hai sa nu-i stricam copchilului topicu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 noi suntem oameni seriosi, cum sa stim ca ai glumit Sigur ca desigur !! Hai sa nu-i stricam copchilului topicu'. Adicatalea te-ai plictisit de mine ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Jucati cu Cracky si cu adminii lui preferati , eu m-am lasat de cs in general , si de cracky.ro in mod deosebit . Ce a vrut sa insemne asta ma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 sa il stapanesti sanatos, in rest ti-am zis la telefon cu rozeta aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 22, 2010 Autor Share Postat Septembrie 22, 2010 sa il stapanesti sanatos, in rest ti-am zis la telefon cu rozeta aia... Daca te-ai tine si de cuvant ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 felicitari pentru achizitie! prima mea mobra adevarata(japoneza) a fost tot un bandit de 400! pot spune ca "face" de sus si pe cb si pe gs la mai toate capitolele! Nu cred ca exista mobra care sa te invete mai multe ca un 4L de 400! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate