Ruba Postat Decembrie 2, 2006 Autor Share Postat Decembrie 2, 2006 119 E negociabil deci se poate lasa pana in 100 E .... Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 Up Up UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Decembrie 22, 2006 Autor Share Postat Decembrie 22, 2006 Au mai ramas 3 bucati. Daca ati fost cuminti Mosu cred ca le da la mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simy1990 Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 zi un site de unde le iei tu sa vad si eu tot ce trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 mai e valabila oferta cu nosu? pe un cbr 125 se poate monta? daca da astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Mai 12, 2007 Autor Share Postat Mai 12, 2007 Ai PM. Hurry Up.. Mai am doar un sistem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tib Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Salut! In I rand imi car scuze pt ca am redeschis topicul asa tarziu... in legatura cu nos-ul: >(am dubii) de la kit-ul tau nu o sa obtii cine stie ce performanta... bagi in motor doar protoxid de azot, nu si un plus de benzina... la nos, chestia era ca atunci cand apesi Butonul, actionezi si electrovalva care deschide N2O dar in acelasi timp si o pompa de benzina, care amandoua sunt pulverizate cu putere in filtru de aer sau gatu de admisie inaintea carbului. si astfel ai un + de putere insa daca tu ii dai doar N2O, ar trebui sa-ti maresti jiglerul sau sa mai ridici cuiul de la carb (dar ii schimbi si proportia de amestec si nu e tot timpul bine)ca sa aibe efect de SUPRAALIMENTARE... + de benzina si protoxid de azot tre' sa fie in plus fata de combustibilul dat de carb. in al doilea rand: nu le poti incarca?! ce faci? cumperi butelii non-stop?!! in al 3-lea rand: pare greu de actionat! cum faci la peste o suta la ora? iei mana de pe ghidon ca sa strangi... sau il legi cu scotch de ghidon?! (nu vreau sa te deranjez) Parti Bune: pretzul e OK efectul....banuiesc ca nu e fun+performance 100% cu kit-ul asta dar tot tre sa fie ceva in concluzie ma declar SCEPTIC in schimb eu nu iti cer lamuriri....noi sa fim sanatosi k mere si fara NOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 pozeee trebe pozee.... am tras o tura de ras citind pe aici si apropo...unde umpli buteliile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 merge pe rs50 an 2001? ast rasp daca il dai cu 90 de euro til cumpar, trebe sa platesc si curieru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Nu cred ca mai are in primu' rand,in al doilea rand te-ai uitat cand a fost ultima data postat pe topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 mam uitat cand a fost postat dar ma gandeam ca poate mai aduce omu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate