twotimer Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 caut sa cumpar un nipru cu actele in regula p undeva p la 600 euroi,astept ofertele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Asta cum ti se pare? E ceva un pic mai sus de 600 de euro, mai trebuie facuta electrica, in rest e revizionat cap coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Are si motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 pai ...nu cred ca se chinuia nimeni sa o faca asa daca nu avea si motor , oricum imi place mult cum a iesit motocicleta...pare foarte solida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Salut ia vezi daca i-ti place aceasta, actele sunt in regula motocicleta este pe numele meu toate taxele platite. Multe, multe piese noi. Pt mai multe detali si poze daca te intereseaza ma poti contacta la e-mail: feteanu_george@yahoo.com sau tel. 0766253935 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twotimer Postat Septembrie 6, 2010 Autor Share Postat Septembrie 6, 2010 Salut ia vezi daca i-ti place aceasta, actele sunt in regula motocicleta este pe numele meu toate taxele platite.Multe, multe piese noi. Pt mai multe detali si poze daca te intereseaza ma poti contacta la e-mail: feteanu_george@yahoo.com sau tel. 0766253935 vb mai departe pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Are si motor? Am spus ca mai are nevoie de electrica. Nu am poze actuale, o sa-i fac probabil in vikend. Oricum, sunt off-topic, sa speram ca @twotimer si-a luat deja nipra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 si ce cam cat ceri pe nipru ala ? te rog pm sau la tel 0721437628 Edi (un sms ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Niprul verde este 800 euro. Atat a costat motocicleta plus ce s-a investit in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Niprul verde este 800 euro. Atat a costat motocicleta plus ce s-a investit in ea. multumesc, foarte frumos a iesit ma cam bate gandul, sa investesc in mt 9 al meu care trebuie deasemenea revopsit si umblat pe la reglaje merci inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 umblat pe la regalje de multe ori inseamna rectificari, tratamente, alezari honuiri,suduri ...alternator nou, chituri carburatoare,spitat roti...nu mai vorbesc de chiulase.....doar niste reglaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 umblat pe la regalje de multe ori inseamna rectificari, tratamente, alezari honuiri,suduri ...alternator nou, chituri carburatoare,spitat roti...nu mai vorbesc de chiulase.....doar niste reglaje. la al meu trebuie un reglaj bun la carburatoare pt ca cel din dreapta pleaca unpic mai tarziu si imi cam uda bujia altceva nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate