ENDUROSTORE Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 uite nenea stefanel ce ai pierdut...eu te-am invitat.... si mai am poze si filmuletze, dar nu stiu sa le pun.... dar mai bine iti arat pe viu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 de senzatie!!! cand se mai intampla un "pe viu"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 da nenea vali, fff frumos. dar ce traseu ati facut? de unde ati plecat, pe unde ati ajus si unde v-ati intors? daca nu ne rupeam si noi pe la Bisoca week asta m-asi fi ofticat, dar poate mai tine vremea cu noi si dupa valcea daca mai aveti chef de un bis semnez si eu condica. toate bune, stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 dupa valcea daca mai aveti chef de un bis semnez si eu condica. dupa valcea o sa fie zapada la piscu negru Bagam la anu prin iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Septembrie 6, 2010 Autor Share Postat Septembrie 6, 2010 da nenea vali, fff frumos. dar ce traseu ati facut? de unde ati plecat, pe unde ati ajus si unde v-ati intors? daca nu ne rupeam si noi pe la Bisoca week asta m-asi fi ofticat, dar poate mai tine vremea cu noi si dupa valcea daca mai aveti chef de un bis semnez si eu condica. toate bune, stefan mi-ar place, dar din pacate cred ca o sa ninga in curand pe acolo.... am facut mai multe trasee, dar pozele sunt din traseul stana piscu negru, stana lespezi, si traseul spre caltun.... Mesaj completat de senzatie!!! cand se mai intampla un "pe viu"?? din pacate nu stiu cand...depinde de vreme.... de ce nenea soso...te tenteaza ?.... Mesaj completat dupa valcea o sa fie zapada la piscu negruBagam la anu prin iunie din pacate cred ca ai dreptate nea ioane.... nu mai prindem anul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Baaai da pesimisti mai sunteti, voi tineti cu ursu? Las ca ma duc eu singur si ma dau, sa profit de zilele frumoase care vor fi pe la sf lui sept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Septembrie 8, 2010 Autor Share Postat Septembrie 8, 2010 Baaai da pesimisti mai sunteti, voi tineti cu ursu? Las ca ma duc eu singur si ma dau, sa profit de zilele frumoase care vor fi pe la sf lui sept. stai asa nea stef, ca si eu sper..... hai ca poate prindem..... ne vedem dupa valcea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 pai din poze imi rezulta ca e exact ce trebuie pt o zi de enduro reusita!!nu de alta, dar trebuie sa fie si o soba intre atatea 2T-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 dupa Ciumani am avut o revelatie ..... si am decis sa nu imi mai vind soba(deocamdata), asa ca, daca aveti placerea sa ma luati cu voi, as vrea sa vin ,pt ca la sfirsitul lui septembrie mi am propus sa vin la Bisoca ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 nu de alta, dar trebuie sa fie si o soba intre atatea 2T-uri corect trebuie si ceva care sa se incinga bine, sa scoata aburi si caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 E cumva ala Six Days modelul nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Septembrie 12, 2010 Autor Share Postat Septembrie 12, 2010 E cumva ala Six Days modelul nou? este 2010, 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 O zi superba la PISCU'NEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 ha, ati reusit sa nu mai ramaneti in munti sinistrati hahahahaha vezi cata podu e acolo jos hhahahahhahaha!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 ha, ati reusit sa nu mai ramaneti in munti sinistrati hahahahaha vezi cata podu e acolo jos hhahahahhahaha!!! da , ce ..cand ai coborat tu nu era podu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate