Vrsv Gunoier Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 buna seara oameni buni! ce parere aveti despre expresia '' asfalt uscat ''? mie mi se face parul maciuca cand o aud nici macar nu stiu de ce o displac atat de mult Voi ce credeti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 8, 2010 Autor Share Postat Septembrie 8, 2010 s-a mai discutat aici un link sa citesc si eu te rog? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 apasa pe ce a scris tactil. asfalt uscat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 8, 2010 Autor Share Postat Septembrie 8, 2010 s-a mai discutat aici sau sterge l daca nu iti place, ''mini admin'' apropo ce inseamna? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 apasa pe ce a scris tactil. asfalt uscat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 alo, planeta albastra, vorbeam serios. iei mouseul si tintesti catre ceea ce a scris tactil, adica: "s-a mai discutat aici". dupa ce ai tintit, duci pointerul de la mouse, săgețica aia albă de pe monitor peste scrisul ala, apoi apesi butonul stanga de pe mouse si, evrika, se deschide discutia despre asfalt uscat. succesuri si asfalt uscat, suparaciosule. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) no pai mai explicit de atat nici nu putea zice cineva... Editat Septembrie 8, 2010 de havrincea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate