Mr.Wattmaster Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Peste ce am dat eu pe pro-bike check it http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=17256 Asadar: ce-s OZNurile astea? Are cineva idee ce marca sunt ? Cine le face? Cica "import italia" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 interesant... dar zicea acolo pe forum ca fuge doar cu 60 km/h... si are si cutie de viteze... nu-i cam putin ? acolo pe motor am remarcat scris ZXMCO ... aia sa fie firma oare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Firma Moto Zeta din Italia comercializeaza asa ceva: http://www.motozeta.com/DettaglioProdotto....3&Modello=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Firma Moto Zeta din Italia comercializeaza asa ceva: http://www.motozeta.com/DettaglioProdotto....3&Modello=3 ala are cutie de viteze automata... oh... si asta pe probike zicea ca are de vanzare cateva bucati la 1400 euro... si asta de la motozeta este 2200 eruo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Sunt prea tari jucariile daca le modifici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Eu sincer sunt mai precaut din fire si ma gandesc ca ar putea fi o mare pacaleala. Fac baietii un site fals de italia apoi pun acolo preturi dublu fata de cei din ro iar cand vine respectivu(clientul) zice: "sa vezi faza:am gasit niste motoare super marfa in ro la juma de pret fata de cat il vand aia in italia';'asta da afacere' ; Si uite asa ia tapa romanul nostru ca doar copii de bani gata sunt pe toate drumurile. Stiu ca e cam absurd dar eu pun raul in fata pt daca e sa iasa bine va iesii dar daca e asa cum zic eu e cea mai mare teapa de care am auzit(vazut) Asemenea jucarii am vazut si pe bikeshop.ro asa ca eu recomand precautie in cumpararea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 ala are cutie de viteze automata... Probabil s-a strecurat o greseala pe site-ul celor de la M-Z. In fisa tehnica se vede levierul franei spate; are doua manete pe ghidon, ceea ce inseamna ca una este ambreiajul, rezulta cutie manuala . Am mai gasit si pe alt site: http://www.auto-zimmerli.ch/_04motorrad/00000021.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Multumim mult wabit dar noi stim sa citim numai in japoneza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Multumim mult wabit dar noi stim sa citim numai in japoneza... Permission Switzerland and European Union category A1 and A limits completely Engine design of air-cooled a cylinders 4-Takt engine Drilling and stroke 47.0 x 49.5 mm Capacity 49 CC Starter elektrostarter and Kickstarter Transmission 4-gang* Final drive chain Dimensions LxBxH 1770/680/1140 mm Seat level of 800 mm Level of fuel in the tank of 7 litres Tyre in front: 130/60 13 in the back: 130/60 13 Brakes in front disc brake, in the back drum Dry weight 98 kg Color silver Warranty 2 years changes + mistake reserve Tradus de Altavista. *Gang inseamna viteza; deci cutie manuala cu 4 viteze. Cu putina bunavointa, nu cred ca era greu de inteles . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Tradus de Altavista. *Gang inseamna viteza; deci cutie manuala cu 4 viteze. "Gang" nu se refera(in acest caz) la "trepte"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 "Gang" nu se refera(in acest caz) la "trepte"?? Ai dreptate, eu am scris cum e in dictionarul meu (termenul asta nu l-a tradus Altavista) - viteza ('a baga in viteza a treia'). La biciclete se spune cu 18 viteze, la autovehicule cu 4/5/6 (etc) trepte... cred ca cine vrea, intelege. Cum am spus, bunavointa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Tradus de Altavista. *Gang inseamna viteza; deci cutie manuala cu 4 viteze. Cu putina bunavointa, nu cred ca era greu de inteles . Sar'na de traducere.. Vroiam sa vad fisa tehnica nu cate viteze are.. P.S. : Sunt scutere suedeze cik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 deci "gang bang" se traduce...?cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 deci "gang bang" se traduce...?cum? boom pe trepte ... Mah, ramaneti on-topic, ce naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate