Super Zero 6 Forty Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 (editat) Editat August 20, 2006 de Metalghost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Niste comentarii? Unde ati fost? Recunosc Vidraru si Transfagarasanul, restu? Ce cruce e aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 Pai tura a cuprins traseul Buc - Rm Valcea - Tg Jiu - Baia de Arama - Herculane - Caransebes - Otelu Rosu - Hateg - Sibiu - Transfagarasan - Pitesti - Home. Cartierul general a fost langa Caransebes la poalele Muntelui Mic unde avem o casuta si de unde ne-am plimbat pe M. Mic , Poiana Marului - baraj, Sarmisegetusa, Raul Mare Retezat - baraj, si cam toate drumurile forestiere de prin jurul M. Mic. Crucea se afla pe M. Mic si a fost ridicata acun 2-3 ani in locul celei de lemn iar noaptea lumina ei se poate vedea daca este senin chiar din Lugoj sau am inteles ca si din Timisoara. Ruina din poze se afla pe un deal din fata satului unde am stat iar drumul pana la ea e o reala aventura, e mai usor doar pt nemtii cu Ktm-uri care sareau linistiti printre noi pe drumurile alea de munte, dar important e ca am reusit sa ajungem acolo ca si ei si sa stam la o cafea in vf de munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate