raducu13 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 hy la toti....ati vazut/auzit de piaggio mp3??? eu l-am vazut azi pe un site...dar nu-mi place deloc cum arata ...va pun si ceva poze >>> ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Cred ca este pentru cei fara echilibru Sau pentru fete! Ce fata are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu13 Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 stai sa pun poze numai cu fata....deci cum arata... poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 ii stupid.. nu are nici un sens. arata ca dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Ma am vazut si eu o panarama dinasta pe strada si m-am speriat... Cum draq mergi pe ea. ? lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 chiar asa.. ghidonul e blocat drept? sau cum? cum il pilotezi la viteza mica?pe loc?cum intorci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 arata super-misto si te poti INCLINA...mi-ar placea unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 chiar asa.. ghidonul e blocat drept? sau cum? cum il pilotezi la viteza mica?pe loc?cum intorci? Ghidonul se blocheaza drept si nu o poti misca din loc se blocheaza din suspensii ,nu stiu cum si nu ai cum sa o misti din loc. Mie mi se pare super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Creatia asta ar putea revolutiona motociclismul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 S-a mai dicutat de ciudatenia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 are suspensii pneumatice :moto:va fi disponibil in romania peste vreo 2 ani poate o sa-mi iau si eu unu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Creatia asta ar putea revolutiona motociclismul :what: are suspensii pneumatice suspensia este hidraulica. si se poate bloca, de la un buton, pt a mentine scuterul in pozitie verticala, adik nu mai trebuie cric. in rest se conduce ca si un scuter normal, dar are o aderenta mult mai buna. si este singurul scuter care se poate echipa cu un kit pt iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 ideea este ca astfel motociclismul devine mult mai sigur si mai accesibil celor care nu ar avea afinitati in domeniu..si in plus cica poti sa mergi iarna cu el..ca optiune fiind disponibil un kit pt iarna..cu scaune & manere incalzite ...si alte alea..daca ar fi sa mi i-au un scuter..p asta mi l-as lua.. ps:raducu 13...ai poze cu vreun scuter frumos?ca sa avem o comparatie..un punct de plecare ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 A mai fost topicul. Anyway, uite un link rapidshare cu prezentarea oficiala (teh dum forum nu vrea sa uploadeze direct): http://rapidshare.de/files/30279283/PIAGGIO_MP35.flv.html Eu vreau unul gri, ca alienii aia mici si multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 si este singurul scuter care se poate echipa cu un kit pt iarna... aici e ok. pot sa trec peste aspect daca pot sa merg iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu13 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 kit pentru iarna...hmm...aaaaaa, deci putem sa-i punem ski-uri in loc de roti...atnci e fain... ...allias, pentru mine un scuter frumos arata cam ca si MBK MachG AC ....pun si poze >>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 wow... primul filmulet pe care-l vad cu MP3-ul... arata mult mai bine decat in poze si ce interesnat functioneaza suspensia aia... si ce fain face jaloanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Ba nush dar mie nu imi place deloc... E o combinatie intre ATV si scooter ? Sunt curios cat de mult rau poti sa iti faci daca de dai cu genunchii pe jos... Prefer drujbele clasice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Pt mine oricum un scuter fain va ramane tot timpul unul pe doua roti. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu13 Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 amirc, uite, ridic o mana sus adica mai multe, da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate