adiy Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 la iesirea din chei, la stanga se face un drum forestier care urca... si chinuit de intrebarile "oare unde duce drumul asta?" si "oare ce se vede de pe dealul ala?" si satenii de acolo nici macar nu se suparau ca le calc faneata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Singur pe motor ai incercat? Daca-i pui si caucioace................ Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Satenii am inteles ca nu s-au suparat.......dar calu' ? In rest... frumoase poze............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Super tare poza aia pe cal . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Mah, ce bikerid ....aaa.. calrider! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 pai eu spun ca-i mai naspa in doi...singur am fost bineinteles si altcumva...dar cred ca stii si tu, iar cu gume de cross nu prea poti merge pe asfalt ca ajungi cu ele tocite iar pe piatra parerea mea e ca-s mai bune alea pe care le am si aici la bv e multa piatra. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate