sckhreech Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Venit noaptea.....mancat mici...baut bere....salutat prietenii....stat la foc....plecat acasa....per total o seara supermarfa.......m-am simtit beton. Felicitari si sper sa fie prima din mai multe Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 io ba...io am fost ala cu anuntul! Daca va prindea ploaia cu motoretele in vale...cam acolo ramaneati! Nu si in cayul tau VA MULTUMESC INCA O DATA SI DIN PARTEA TATALUI MEU! Pacasac...vorbeste cu prietena ta sa-mi timita si mie articolul care se va publica! N-a mai ajuns la radio, ca a ajung cu astia pe Valea Doftanei, si nici nu cred ca a facut vreun material pe-acolo. Da' o sa o intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 N-a mai ajuns la radio, ca a ajung cu astia pe Valea Doftanei, si nici nu cred ca a facut vreun material pe-acolo. Da' o sa o intreb. am rapit-o!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Foarte tare a fost. Sarmalutele au fost belea(fiecare din cele 15 mi-au placut in mod deosebit). Can piperat pretul la bere, dar s-a compensat cu tuicutza. Apropo, nu mai beau vreo luna de-acum. Am facut plinul. Inca mai tremura carnea pe mine. FELICITAI Stephon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 De la alcool zici tu ca tremuri... @DMW: adica cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 ba super naspa faza cu... ca sa nu mai zic de... sau de... ca daca imi aduc aminte si de... oricum nici nu mai vreau sa ma gandesc la... Hai ba ca a fost misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate