CoLtZzPuB Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 In perioada 15-17 septembrie Dracula Bikers va organiza prima lor intrunire, undeva in apropiere de Cluj. Prea multe detalii nu stiu, dar o sa le aflu cat de curand, si o sa le postez. Baietii lucreaza la un site de prezentare momentan. Din cate am inteles biletul o sa fie 20 RON, iar locatia este super faina si dotata cu tot ce este nevoie. Eu le urez bafta si sa ne strangem cati mai multzi Din Bv care veniti sa ne strangem gasca mai mare? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Klar ca vin. Sper sa apara cat mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 Klar ca vin. Sper sa apara cat mai multe detalii. Promit ca zilele astea sa aflu cat mai multe detalii si le postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Promit ca zilele astea sa aflu cat mai multe detalii si le postez Esteeeeeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Cred ca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Detalii: /index.php?showtopic=58369 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Detalii: /index.php?showtopic=58369 Dracula Bikers MC se vrea continuatorul celor mai bune traditii ale motociclismului de pe malurile Somesului. Desi e un club tinar, sint convins ca activitatea sa, precum si acest prim prim demers public, ma refer la intrunirea din septembrie, se va bucura de sprijinul tuturor motociclistilor Clujeni, in primul rind al grupului de la Cotton care participa an de an la toate intrunirile din tara si pe care multi din voi ii cunoasteti, din care fac parte si eu si face parte de fapt si Mad Dog impreuna cu ceilalti membri. Detalii pe topicul anuntat de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 Dracula Bikers MC se vrea continuatorul celor mai bune traditii ale motociclismului de pe malurile Somesului. Desi e un club tinar, sint convins ca activitatea sa, precum si acest prim prim demers public, ma refer la intrunirea din septembrie, se va bucura de sprijinul tuturor motociclistilor Clujeni, in primul rind al grupului de la Cotton care participa an de an la toate intrunirile din tara si pe care multi din voi ii cunoasteti, din care fac parte si eu si face parte de fapt si Mad Dog impreuna cu ceilalti membri. Detalii pe topicul anuntat de Shak si pana la urma nu-i nimeni din bv? Nu-i bai ca va gasesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda2happy Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 off..tocmai la Cluj...tare as vrea sa venim si noi dar pentru unii cu doar cateva sute de km la bord si cu un motor care tocmai a sters asfaltul cam greu...dar cine stie... oricum sunt sigura ca va iesi foarte misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate