barbish Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Astept oferte! Mesaj completat Astept oferte! Nu conteaza daca este solo sau cu atas Ma intereseaza sa fie in perfecta stare de functionare si nu neaparat inmatriculata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Astept oferte!Mesaj completat Nu conteaza daca este solo sau cu atas Ma intereseaza sa fie in perfecta stare de functionare si nu neaparat inmatriculata. ural nou din 94 650 cu atas 4km la bord pot sa=ti aduc din ucraina undeva la 1200 de euro motocicleta nu a fost folosita deloc a stat de cind e fabricata pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Septembrie 18, 2010 Autor Share Postat Septembrie 18, 2010 ural nou din 94 650 cu atas 4km la bord pot sa=ti aduc din ucraina undeva la 1200 de euromotocicleta nu a fost folosita deloc a stat de cind e fabricata pe dreapta. Ai niste poze la ea ? De fapt imi trebuiesc doua identice, dar daca nu le gasesc pe amandoua la fel tre sa vad cum arata ca sa-mi dau seama ce sansa am sa mai gasesc una sa semene cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Ai niste poze la ea ?De fapt imi trebuiesc doua identice, dar daca nu le gasesc pe amandoua la fel tre sa vad cum arata ca sa-mi dau seama ce sansa am sa mai gasesc una sa semene cu asta. daca nu sa vindut voi face foto saptamina asta ca am drum acolo. gasesc nui problema idetica ca aia dar nui noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Dupa 2003, retro sau nu. Incerc sa inteleg... Dupa 2002 vei gasi cu motor de 750, inca in fabricatie. Fabricat inainte de 2002, vei gasi cu motor de 650, care nu se mai fabrica. Pana la urma de care iti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Septembrie 18, 2010 Autor Share Postat Septembrie 18, 2010 Dupa 2003, retro sau nu. Incerc sa inteleg...Dupa 2002 vei gasi cu motor de 750, inca in fabricatie. Fabricat inainte de 2002, vei gasi cu motor de 650, care nu se mai fabrica. Pana la urma de care iti trebuie? Merci ca incerci sa intelegi si poate sa ma ajuti cu problema asta. Ma intereseaza doua motociclete Ural care sa fie in stare de functionare foarte buna, de aceea am zis ca vreau ani mai recenti de fabricatie, dar pot sa fie si mai vechi un pic de 2003. Ideea e ca-mi trebuiesc doua la fel, sa joace intr-un film, una "actor "care joaca si o dublura in caz ca se intampla ceva cu prima. Ca si model ideal ar fi retro dar e ok si turist, ambele cu doua shei nu cum are turistul o sea mare dubla. (bineinteles ca se poate schimba seaua f simplu, daca nu gasesc direct dotate asa). Culoarea nu conteaza pt ca le voi vopsi pe amandoua la fel. Nu ma intereseaza nici atajul dar le voi cumpara cu totul daca nu le gasesc solo. Pe scurt cam asta-i treaba si daca mai sunt nelamuriri pot sa raspund la orice intrebare. Merci inca o data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 de ce nu cauti sa inchiriezi doua? Cred ca s-ar oferi unu' sa-i vopsesti mobra gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Septembrie 18, 2010 Autor Share Postat Septembrie 18, 2010 de ce nu cauti sa inchiriezi doua? Cred ca s-ar oferi unu' sa-i vopsesti mobra gratis... Pt ca s-ar putea sa fiu nevoit sa trosnesc una si nu e cazul sa ma incurc cu inchiriere. Inca nu stiu dar e posibil sa se intample asta, asa ca e mai sanatos pt toata lumea varianta vanzare cumparare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 A cerut retro pentru ca ural fabrica mai multe tipuri de moto cu atas (ranger retro sportster turist cros etc ) aia retro , este ... treoro dar cu motorizare de 745cc , cu doua sei , aprindere electronica si tot cei mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 (editat) daca aveti bani, luati noi de la Ural Moto, str. Ajustorului. cu 20 000 Euro scoti 2 identice in stare perfecta. Second nu vei gasi 2 identice noute. Daca vrei doar pt filmare intreaba, insa "soferii" vor fi chiar proprietarii. Editat Septembrie 19, 2010 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 De ce oare cred ca s-a rezolvat problema si ca Uralul a devenit V-Max? ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 De ce oare cred ca s-a rezolvat problema si ca Uralul a devenit V-Max? ; Intradevar s-a rezolvat problema, dar Ural-ul a ramas Ural si vmax-ul s-a alaturat si el in combinatia asta, mai corect vmax-urile . Bafta ! Mesaj completat daca aveti bani, luati noi de la Ural Moto, str. Ajustorului. cu 20 000 Euro scoti 2 identice in stare perfecta. Second nu vei gasi 2 identice noute. Daca vrei doar pt filmare intreaba, insa "soferii" vor fi chiar proprietarii. Asa am facut Oricum merci de sfat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate