rul Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 venim......la 13 am plecat 2 motoare din bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 A fost fain. Bine organizat, putini tarani, muzica relativ buna. Eu una am avut un weekend pe cinste desi vineri m-am speriat putin cand am vazut ce putina lume e, bine ca pe parcurs s-a remediat si problema asta. Astept intalnirea de anul viitor. :cheers : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Adriana_g , nu ai facut cumva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Adriana_g , nu ai facut cumva poze? Din pacate nu, dar cred ca poti sta linistit... s-au facut multe poze, sigur le vor pune si pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Din pacate nu, dar cred ca poti sta linistit... s-au facut multe poze, sigur le vor pune si pe site. Putina rabdare...avem de recuperat somn. Maine o sa punem si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 puneti-le aici /index.php?showtopic=61939 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ada_succubus Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 a fost foarte mijto inka mi-e rau pt k am baut pana la 9 dim' cu puaza d la 12 pm la 2 am... a fost foarte bine organizat si concursurile au fost interesante, pretul la bere mai mult decat acceptabil si lume de calitate n vdm la urmatoarea? parca mai era una in octombrie astept pozele ma duc sa-mi fac o piane prajita e noapte in madagascaaaaaaaar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 salutare!!!!!am ajuns acasa!!!!toate bune organizatorilor iar participantilor le urez sa participe la cat mai multe intruniri ca aceasta nota 10!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Felicitari organizatorilor!!! A fost o reusita 100%. Lume de calitate, mi-a placut. Asteptam manifestarea nr.2. Toate cele bune !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut007 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Foarte fain bine organizat.. gulas yammy yammy, ne vedem in primavara sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Ex-tra-or-di-nar....!!! poate singura intrunire unde am putut sa-mi las casca pe motor toata ziua fara sa-mi fac griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 felicitari organizatorilor, ati facut o treaba minunata. chiar daca nu am putut sa stau prea mult am apucat gulasul excelent si am vazut cat efort s-a depus pt ca lumea sa se simta bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Va rog bagati pozele AICI (click aici) sa fie toate la un loc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofeever Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 (editat) felicitari organizatorilor, ati facut o treaba minunata. chiar daca nu am putut sa stau prea mult am apucat gulasul excelent si am vazut cat efort s-a depus pt ca lumea sa se simta bine Totul a fost chiar super!!!Felicitari Dracula Bikers!!Sa-i felicitati si pe baietii de la muzica si cei care au asigurat bautura si mancarea!! Super preturile la bautura precum si echipa care a servit acolo!!!Iar de voi nu am decat cuvinte de lauda!!!!Multa bafta pe viitor!!!Sa anuntati din timp!!!! Eforturile facute de organizatori precum si intreaga echipa care a fost acolo banuiesc ca au fost colosale dar cred ca a meritat baieti! Inca o data felicitari tuturor celor implicati in organizare! Editat Septembrie 18, 2006 de motofeever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracula Bikers Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 Va multumim pentru aprecierile la adresa intrunirii, acestea rasplatesc toate eforturile pe care noi le-am depus si promitem ca anul viitor vom face tot ce ne sta in putinta ca oaspetii nostrii sa aiba un week-end de neuitat. O parte din pozele facute de noi la intalnire le puteti gasi la http://draculabikers.ro/fest2006imggall P.S. S-au gasit in incinta campigului un telefon mobil, un ceas si o legatura de chei, cei care le-au pierdut sunt rugati sa ne contacteze la dragon@draculabikers.ro sau PM pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate