Andreas_Krastl Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Daca omu are bani de benzina..?! zic de 5% ca-i mult pt ca sunt masini, cu motor de peste 1,2 care merg cu 4% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) Masina mea de tuns iarba manca 4%. E mult?? Edit: OVK, tu de ce ai nr de Bucuresti?? Editat Octombrie 8, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Masina mea de tuns iarba manca 4%. E mult?? :D Edit: OVK, tu de ce ai nr de Bucuresti?? cre` ca o are pe "lizing" 7-8% e mult ptr 50cc dar ce sa`i faci,sunt motoare de turatii...rs`u imi lua 9-10... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Mie poate sa-mi ia 20%. Atata timp cat am cu ce merge cu viteza de peste 120 km/h suport cheltuielile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 da l-am luat intr-un fel de "lee-zing" mai scurt.6 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 OVK de unde ti-ai luat peugeotu,adica in ce oras e reprezenta,ca vrea si un prieten de al meu sa stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Masina mea de tuns iarba manca 4%. E mult?? :D si inca cat timp faci cu ea 100 de Km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 Din Craiova.Dar nu are treaba reprezentata cu firma de leasing. Ultimul consum: 7% .Pana acum cand ajungeam pe 0 mai aveam vreo 3 litri,acum cum ajunsai pe 0 trasai la OMV si surpriza!Intrara 7 L!!!Sa fie ca am taiat teava ai de pe toba aka limitator?Ciudata partaitoare mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Din Craiova.Dar nu are treaba reprezentata cu firma de leasing. Ultimul consum: 7% .Pana acum cand ajungeam pe 0 mai aveam vreo 3 litri,acum cum ajunsai pe 0 trasai la OMV si surpriza!Intrara 7 L!!!Sa fie ca am taiat teava ai de pe toba aka limitator?Ciudata partaitoare mai am sa fiu al dreq dak stiu cum faci un consum asa mare... al meu peste 4 nu ia nici cum PS: aveai benzina deaia OMV Carerra 100 ? Editat Octombrie 9, 2006 de Snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Ultimul consum: 7% .Pana acum cand ajungeam pe 0 mai aveam vreo 3 litri,acum cum ajunsai pe 0 trasai la OMV si surpriza!Intrara 7 L!!!Sa fie ca am taiat teava ai de pe toba aka limitator?Ciudata partaitoare mai am mie, cand am taiat prostia aia in plus la toba, mi-a scazut consumul!!! ajunsese la un moment dat pe la 3 la suta, dar cred ca era de la uzura!!! dupa ce am segmentat a crescut iar consumul la valoarea obishnuita: in jur de 4-4.5 in orash!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Sa se fi dereglat carbu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 cine stie daca Peugeot JetForce 2006 are kilometraj electric sau normal cu ac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 depinde...modelul pe carburatie (ca al meu ) il are analog (cu ac ) iar cel pe injectie il are digital+turometru analog.Cel de 125cc,si 125cc Compressor au si ABS si bord digital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 (editat) depinde...modelul pe carburatie (ca al meu ) il are analog (cu ac ) iar cel pe injectie il are digital+turometru analog.Cel de 125cc,si 125cc Compressor au si ABS si bord digital. deci sa inteleg ca modelul de 49 p e injenctie il are digital,adica arata kilometri ca la un ceas electronic(mai babeste)si e bun asta pe injenctie?sau e mai bun cel pe carburant? Editat Octombrie 11, 2006 de RauL_z3u07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 deci in primul rand... cu ac = analog ca un ceas electronic = digital eu zic ca analog este mai bun, ca cel digital dak s-o stricat nu pai poti face nik. + ca cel digital am auzit ca este destul de sensibil la temperaturi scazute (asta daca nu-l ti in casa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 si care e mai bun dintre ele?cel pe injectie sau cel pe carburator?nu ma pricep deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 deci in primul rand... cu ac = analog ca un ceas electronic = digital eu zic ca analog este mai bun, ca cel digital dak s-o stricat nu pai poti face nik. + ca cel digital am auzit ca este destul de sensibil la temperaturi scazute (asta daca nu-l ti in casa) N`are nici o sensibilitate ala digital si daca e reglat bine , iti arata "real time" viteza , acele de kilometraj la cele clasice urca mai greu la niste modele si uite asa te ia radaru tu fiind in acceleratie cu acu pe la 50 si de fapt ai 60 (nu e cazu la scutere si nici nu prea te opreste radaru daca ai 60 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 da eu presupun ca daca ti-l iei din Germania nu poate fi probleme cu asa ceva,adica kilometraju digital sa nu fie reglat bine,dar mie mi se pare si mai frumos:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 (editat) deci sa inteleg ca modelul de 49 p e injenctie il are digital,adica arata kilometri ca la un ceas electronic(mai babeste)si e bun asta pe injenctie?sau e mai bun cel pe carburant? Asea...ala pe injectie e mai puternic,dar e mai pretentios.Daca ramai fara benzina risti sa belesti injectoarele plus ca la motor nu prea stie sa umble nimeni.Dar eu ti-l recomand pt ca si mie imi place mai mult cel pe injectie.Are si toba mai mare ,parca e tun Editat Octombrie 11, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 deci sa inteleg ca modelul de 49 p e injenctie il are digital,adica arata kilometri ca la un ceas electronic(mai babeste)si e bun asta pe injenctie?sau e mai bun cel pe carburant? bah ce naiba mah asta isi bate joc de noi..ce posturi are 1.daca e pe injectie nu neaparat trebuie sa aiba digital! 2.si cel pe injectie merge tot pe carburant! ca si ala pe carburator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 (editat) tu esti multumit :splat:de ala al tau?si numai rade de mine ca am gresit odata:splat:.RAULE Editat Octombrie 11, 2006 de RauL_z3u07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 tu esti multumit :splat:de ala al tau?si numai rade de mine ca am gresit odata:splat:.RAULE eu n-am inca e pe drum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 Cred ca vorbea cu mine Da sunt multumit. Pt Costin ,ala pe injectie vine numai cu bord digital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 DMW-ule nu bagi un sticky la topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate