brick23 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 parca 16x13,nu garantez,daca gresesc sa ma corectati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 E bine, sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 mi-am luat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 mersi cretzz si brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Sula aia mica unde vine mai exact doctore, pe centru' ghidonului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Sula aia mica unde vine mai exact doctore, pe centru' ghidonului? da pacientule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 mi-a luat ceva sa-mi dau seama ce-i cu prima parte...cat coasta? de la cine le iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 mi-a luat ceva sa-mi dau seama ce-i cu prima parte...cat coasta? de la cine le iei? am dat 1 mil 100 pe ele ...de la un baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 nu de la.... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 nu de la.... nu? NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 nu de la.... nu? pai daca sunt intregi probabil sa nu's de la ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 pai daca sunt intregi probabil sa nu's de la ... sunt de la ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 haste tu cu ce ti-ai facut semnalizarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 haste tu cu ce ti-ai facut semnalizarile? cu vopsea pe interior (negru)...am dat un strat sau doua...depinde cum dai cu spray`u ... am facut cum are si redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 se mai vede ceva? ce culoare au becurile? Albe sau ai luat galbene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) se mai vede ceva? ce culoare au becurile? Albe sau ai luat galbene? semnalele sunt portocalii si stopu roshu , becurile sunt albe toate... si se vad belea neaprinse.... cand le aprind se vad in trafic Editat Ianuarie 11, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 se vad....? galben inchis macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Doctore ne-ai dat gata cum ai facut casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 uite rolly .. am mai discutat pe un topic de cauta unu far pt first bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 mc redeye...se vede super o sa mi le fac si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Doctore ne-ai dat gata cum ai facut casca ? http://www.louis.de/_109be91f6f934e946ac10...tnr_gr=20012111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 S-a lansat un nou site de piese de scutere in romania! Este un site dedicat in totalitate scuterelor. Inca este in faza de update al catalogului, dar va zic ca tipul are piese originale de calitate la un pret f bun. Si firma este foarte serioasa si de incredere. >>> www.piese-scutere.ro <<< Cius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 S-a lansat un nou site de piese de scutere in romania! Este un site dedicat in totalitate scuterelor. Inca este in faza de update al catalogului, dar va zic ca tipul are piese originale de calitate la un pret f bun. Si firma este foarte serioasa si de incredere. >>> www.piese-scutere.ro <<< Cius! nu inteleg ce va atrage pe voi la site-ul asta...nu prea are piese cat se zice ca are...si daca are,nu sunt nicio firma...de exemplu...la anvelope am auzit niste firme de te doare capul,si niste preturi la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 n-are pt Pejo' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate