magu Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 >>>>>nu se poate......pur si simplu i-as omori pe astia doi.......... >>>>>de ce numai la noi romanii se poate intampla........ >>>>>>sper sa fie rasplatiti cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 print screen...mai simplu :| asta daca vrei sa mai ai de lucru de decupat ce nu iti trebuie din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 mai sunt si oameni de astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Nu si daca este deja full screen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 stie cineva unde as putea gasi viziera fumurie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 stie cineva unde as putea gasi viziera fumurie? ai intrebat in baia mare la "silard" (mototreef) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 ai intrebat in baia mare la "silard" (mototreef) nu are pt modelu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 nu are pt modelu meu oare pentru al meu are? cat ii pretu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 nu are pt modelu meu cauta pe ebay cred ca gasesti...si eu caut viziera fumurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 cauta pe ebay cred ca gasesti...si eu caut viziera fumurie ms ...ma pun sa caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 cauta pe ebay cred ca gasesti...si eu caut viziera fumurie ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Grits-My Life Be Like Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Multumesc e chiar calumea piesa aia... imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 BUNA!MA CHEAMA TAVI SUNT DIN CLUJ SUNT MAI BATRAIOR SI AM UN SCUTER DE UN AN REX450RS(QM50QT6A)QINGQI VA ROOG SA MA LAMURITI AM 1500 KM MERGE BINE DAR NU STIU UNDE E FILTRUL DE ULEI E IN 4 TIMPI INTREBARE ARE FILTRU DE ULEI SAU NUMAI O SITA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Stie cineva cum se numeste melodia din acest video? http://www.youtube.com/watch?v=7-Ll3gyA8Ig...feature=related Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 BUNA!MA CHEAMA TAVI SUNT DIN CLUJ SUNT MAI BATRAIOR SI AM UN SCUTER DE UN AN REX450RS(QM50QT6A)QINGQI VA ROOG SA MA LAMURITI AM 1500 KM MERGE BINE DAR NU STIU UNDE E FILTRUL DE ULEI E IN 4 TIMPI INTREBARE ARE FILTRU DE ULEI SAU NUMAI O SITA ? imi pare rau... eu nu stiu... mai asteapta poate iti zice cineva incearca sa intri la service scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Singurul filtru de care stiu eu este o sita mica de unde se da drumul la ulei. In rest nu. Daca vrei, uita-te in manualul lui sa te convingi. Vezi ca am pus link in topicul pt incepatori: /index.php?...t&p=1127495 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 de viziera fumurie nu mai zice nimeni nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 MERCI!M-AM LAMURIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 mai joaca cineva "triburile" de pe "motociclism.ro" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 cati sunt pana acum?4? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 cati sunt pana acum?4? ? sunt eu... don juan... si tu asai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 cauta pe ebay cred ca gasesti...si eu caut viziera fumurie nu am gasit unde altundeva as mai putea cauta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Stie cineva cum se numeste melodia din acest video? http://www.youtube.com/watch?v=7-Ll3gyA8Ig...feature=related Multumesc anticipat! Up ... poate totusi ma poate ajuta cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 nu am gasit unde altundeva as mai putea cauta? am intrebat si eu putin mai sus...da vad ca nu stie nimeni nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate