Razvy Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Stie cineva cum se numeste melodia din acest video? http://www.youtube.com/watch?v=7-Ll3gyA8Ig...feature=related Multumesc anticipat! ii faina melodia....daca cumva afli cum se numeste sa ma anunti si pe mine pls ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 "razvy17" cine tio pus sitemul audio in scuter? (boxa si mp3)... tu le-ai legat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 "razvy17" cine tio pus sitemul audio in scuter? (boxa si mp3)... tu le-ai legat? eu le-am pus dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 eu le-am pus dc? si eu m-am gandit sa imi pun dar ma tem sa nu imi ard boxele... nu ma tare pricep la de astea --- Mesaj completat în 12 Apr 2008 22:32 ------------- eu le-am pus dc? si eu m-am gandit sa imi pun dar ma tem sa nu imi ard boxele... nu ma tare pricep la de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 ii faina melodia....daca cumva afli cum se numeste sa ma anunti si pe mine pls ms Am sa te anunt dar numai sa aflu cum se numeste. Chiar nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Am sa te anunt dar numai sa aflu cum se numeste. Chiar nu stie nimeni? am lasat comment la video ala ... sa speram imi va raspunde cu numele melodiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Pozele si filmele (facute de mine) de la marsul organizat cu ocazia debutului campaniei "MOTOCICLISTII EXISTA IN TRAFIC" in data de 12 aprilie, pot fi downloadate accesand acest link si apoi alegand Alias's Web Server. Trebuie sa dati Click pe "Login as a guest [guest:123456]" este exact sub butonul de Login. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 fratilor ziceti`mi si mie de unde pot cumpara din buc un pocket bike nou si la ce pretz... sau ceva sitte`uri ... ca eu caut dar vreau sa stiu si de la voi in special in buc multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 fratilor ziceti`mi si mie de unde pot cumpara din buc un pocket bike nou si la ce pretz... sau ceva sitte`uri ... ca eu caut dar vreau sa stiu si de la voi in special in buc multumesc da parca vroiai sa iti cumperi CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 da parca vroiai sa iti cumperi CBR asa auzisem si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 da parca vroiai sa iti cumperi CBR imi i`au si d`ala ..dar mai am de asteptat ..vreau sa`mi iau de fun .... mai nou vreau de 110 cc chiar daca costa in jur de 500-600 poate ma strang de poponeata si`mi iau ... apropo de 50 am gasit la pretu de 220-250 noi dar ma bate gandu la ceva mai mare .... si ca sa completez astea de 50cc sunt in 2t ating max 50 si astea 110cc sunt 4 t cu schimbator de viteze.si ating in jur de 80... sunt mai mari decat alea de 50 au far, semnalizari, stop, km, turometru bla bla deci in concluzie vreau sa stiu de unde pot cumpara de 110 sau vre`un sitte ceva .. yo am cautat si nu am gasit ceva concret.... sa vad ...de luat imi iau dar as vrea de 110 e mai sexy pff daca tot n`am somn ... uitati`va aici .. ce vedeti in poza ??) http://protv.ro/stiri/eveniment/mars-al-mo...n-capitala.html e starleta fura roshie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 imi i`au si d`ala ..dar mai am de asteptat ..vreau sa`mi iau de fun .... mai nou vreau de 110 cc chiar daca costa in jur de 500-600 poate ma strang de poponeata si`mi iau ... apropo de 50 am gasit la pretu de 220-250 noi dar ma bate gandu la ceva mai mare .... si ca sa completez astea de 50cc sunt in 2t ating max 50 si astea 110cc sunt 4 t cu schimbator de viteze.si ating in jur de 80... sunt mai mari decat alea de 50 au far, semnalizari, stop, km, turometru bla bla deci in concluzie vreau sa stiu de unde pot cumpara de 110 sau vre`un sitte ceva .. yo am cautat si nu am gasit ceva concret.... sa vad ...de luat imi iau dar as vrea de 110 e mai sexy pff daca tot n`am somn ... uitati`va aici .. ce vedeti in poza ??) http://protv.ro/stiri/eveniment/mars-al-mo...n-capitala.html e starleta fura roshie ui nebunule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 imi i`au si d`ala ..dar mai am de asteptat ..vreau sa`mi iau de fun .... mai nou vreau de 110 cc chiar daca costa in jur de 500-600 poate ma strang de poponeata si`mi iau ... apropo de 50 am gasit la pretu de 220-250 noi dar ma bate gandu la ceva mai mare .... si ca sa completez astea de 50cc sunt in 2t ating max 50 si astea 110cc sunt 4 t cu schimbator de viteze.si ating in jur de 80... sunt mai mari decat alea de 50 au far, semnalizari, stop, km, turometru bla bla deci in concluzie vreau sa stiu de unde pot cumpara de 110 sau vre`un sitte ceva .. yo am cautat si nu am gasit ceva concret.... sa vad ...de luat imi iau dar as vrea de 110 e mai sexy pff daca tot n`am somn ... uitati`va aici .. ce vedeti in poza ??) http://protv.ro/stiri/eveniment/mars-al-mo...n-capitala.html e starleta fura roshie bravo bravo si eu "visez" la un motor mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 imi i`au si d`ala ..dar mai am de asteptat ..vreau sa`mi iau de fun .... mai nou vreau de 110 cc chiar daca costa in jur de 500-600 poate ma strang de poponeata si`mi iau ... apropo de 50 am gasit la pretu de 220-250 noi dar ma bate gandu la ceva mai mare .... si ca sa completez astea de 50cc sunt in 2t ating max 50 si astea 110cc sunt 4 t cu schimbator de viteze.si ating in jur de 80... sunt mai mari decat alea de 50 au far, semnalizari, stop, km, turometru bla bla deci in concluzie vreau sa stiu de unde pot cumpara de 110 sau vre`un sitte ceva .. yo am cautat si nu am gasit ceva concret.... sa vad ...de luat imi iau dar as vrea de 110 e mai sexy pff daca tot n`am somn ... uitati`va aici .. ce vedeti in poza ??) http://protv.ro/stiri/eveniment/mars-al-mo...n-capitala.html e starleta fura roshie Nu`ti lua pentru ca sunt chinezesti si o sa ai numai probleme cu el. Am 2 prieteni care si`au luat atv de 110 si sunt foarte proaste. Dupa fiecare iesire se strica ceva la el. Mai mult o sa repari la el. --- Mesaj completat în 13 Apr 2008 10:34 -------------Vand 2 tobe sport pentru scuter Laser X-pro , cromata , 350 RON Giannelli extra 250 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Nu`ti lua pentru ca sunt chinezesti si o sa ai numai probleme cu el. Am 2 prieteni care si`au luat atv de 110 si sunt foarte proaste. Dupa fiecare iesire se strica ceva la el. Mai mult o sa repari la el. <small>--- Mesaj completat în 13 Apr 2008 10:34 -------------</small><br/>Vand 2 tobe sport pentru scuter Laser X-pro , cromata , 350 RON Giannelli extra 250 RON frumoase tobele ...bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 frumoase tobele ...bafta la vanzare ai dreptate.... bafta la vanzare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 mdea ... ma luase valu` azi dim cu 110 .... imi i`au de 50 de fun .... abia astept sa`mi rup genunchi pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 mdea ... ma luase valu` azi dim cu 110 .... imi i`au de 50 de fun .... abia astept sa`mi rup genunchi pe asfalt rupeti genunchii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 mdea ... ma luase valu` azi dim cu 110 .... imi i`au de 50 de fun .... abia astept sa`mi rup genunchi pe asfalt facem o liniuta dupa... dar daca iti luai de 110 cc...atunci aveai "motor"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 facem o liniuta dupa... dar daca iti luai de 110 cc...atunci aveai "motor"... ii posibil sa te faca la liniuta cu aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 ii posibil sa te faca la liniuta cu aia clar il fac ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 clar il fac ... ) dupa ce imi scot scuterul de la reparat... pe mine nu ma faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 dupa ce imi scot scuterul de la reparat... pe mine nu ma faci ba da te face ca dupa ce il scoti de la reparat nu ai voie sa ii dai mai mult de 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 ba da te face ca dupa ce il scoti de la reparat nu ai voie sa ii dai mai mult de 40 am uitat de rodaj... da dupa rodaj il fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 am uitat de rodaj... da dupa rodaj il fac nu fi sigur haste cat fuge un poket bike de ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate