Sima7x Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 eu stiu ca se scoate aia si se pune altceva in locu ei.... OVK... delimitarea te`a costat in jur de 2mil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadi Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 (editat) Stiam ceva de un "capac" dar nu sant sigur. La scuterul meu, care este limitat, trebuie sa turez destul de tare ca sa plece de pe loc. Este normal? Editat Octombrie 21, 2006 de dadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 eu stiu ca se scoate aia si se pune altceva in locu ei.... OVK... delimitarea te`a costat in jur de 2mil ? Care 250 de mii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Stie cineva unde se delimiteaza motoare pe injectie????Oooffff ce ma fac eu acum cu sr-u asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Stie cineva unde se delimiteaza motoare pe injectie????Oooffff ce ma fac eu acum cu sr-u asta? Trebuie delimitat din Ecu ceea ce este cam greu ......vezi la united motors sau la peugeot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Stie cineva unde se delimiteaza motoare pe injectie????Oooffff ce ma fac eu acum cu sr-u asta? deja ti l-ai luat si vrei sa-l demilitezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 deja ti l-ai luat si vrei sa-l demilitezi? am inteles ca numai la bucuresti se delimiteaza ca au nush ce cip...si scuterul vine luni pe la 3..asa ca daca tot e in bucuresti dc nu?ce daca e delimitat nu pot sa merg cu 50 sa-i fac rodajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 250 de mii ma costa . beleaua care e azi pe la 11:40 incercara sa mi-l fure .Sparsara lacatul,suna alrama si pana iesi mama pe geam fugira.Dar apucara sa mi-l doboare pe ciment.Tot ii aflu eu futu-le muma in gura de cac_ati.manosnul de la acceleratie si oglinda sunt facute praf.Astia nu sunt oameni ma!!!!Luara pana si cablul de otel cu care il legam!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 care mi poate spune cat costa un pachet complet malossi sau polini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) Spuneti-mi o chestie: la speed fight 2 trebuie schimbate doar rolele sau are si scuterul meu asa o "saiba" din metal pe undeva? Ca daca trebuie sa schimb rolele... Editat Octombrie 22, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) si al tau are la fel.Chestia aia face ca de la o anumita viteza sa se invarta rolele in gol.Dupa ce am stat langa ala care mi l-a delimitat mie pot spune ca e foarte simplu de scos.Pot s-o fac si eu.Si ce mai e misto e ca poti s-o pui oricand la loc! Spuneti-mi si mie de unde-mi pot lua alt set de manete (mansoane ,cum le-o zice) si cum se scot astea.Trag de ele pur si simplu? Editat Octombrie 22, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Spuneti-mi o chestie: la speed fight 2 trebuie schimbate doar rolele sau are si scuterul meu asa o "saiba" din metal pe undeva? Ca daca trebuie sa schimb rolele... rolele ar trebui sa fie in jur de un milion rol :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 sunt 600 mii la peugeot in bucuresti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 si al tau are la fel.Chestia aia face ca de la o anumita viteza sa se invarta rolele in gol.Dupa ce am stat langa ala care mi l-a delimitat mie pot spune ca e foarte simplu de scos.Pot s-o fac si eu.Si ce mai e misto e ca poti s-o pui oricand la loc! Si, te rog, spune-mi: 1. Unde se afla chestia aia? 2. Trebuie pus ceva in locul ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) se da capacul ala pe care e si pedala jos,se baga un surub sa blochezi rotile zimtate ca sa poti deschide surubul care se deschide in acelasi sens cu ele.se scoate prima roata,si chestia aia care tine rolele.se demonteaza acest rahat ,se pun toate la loc si voila! ah nu uita sa tai tzeava aia de pe toba si sa astupi gaura de ramane.Si daca mai vine vreun furtunel la toba,il scoti,tai o bucata din el,bucata aia o astupi la un capat cu un surub ceva si o pui la loc sa nu mai iasa gazele nici prin gaura aia. Cu mansoanele alea cum ramane? Editat Octombrie 22, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 bai.. mie ala de la peugeot mi-a explicat... ca se scoate shaiba aia care face rolele sa se invarta in gol de la o anumita viteza.... si in locu ei se pune un capac ... nu mai sunt sigur..... dar cand am fost sa cumpar curea... cel de la service m-a intrebat daca am acel capac pus..... si ca asta se pune doar dupa delimitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 se da capacul ala pe care e si pedala jos,se baga un surub sa blochezi rotile zimtate ca sa poti deschide surubul care se deschide in acelasi sens cu ele.se scoate prima roata,si chestia aia care tine rolele.se demonteaza acest rahat ,se pun toate la loc si voila! ah nu uita sa tai tzeava aia de pe toba si sa astupi gaura de ramane.Si daca mai vine vreun furtunel la toba,il scoti,tai o bucata din el,bucata aia o astupi la un capat cu un surub ceva si o pui la loc sa nu mai iasa gazele nici prin gaura aia. Cu mansoanele alea cum ramane? Complicat dom'ne, rau de tot. Dar poti sa mergi cu mansonul "bulit"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) da pot.Dar dauneaza look-ului agresiv Imi comandai antifurt din ala gros de tot si blocaj de disc .Am asa,legat in gradinita inchisa cu lacat pe poarta de fier,legat de gard cu antifurt,coarne blocate,alarma cu pager,roata spate blocata pe disc.Toate astea sub geamul lui tata.Sper sa nu mai am probleme. Editat Octombrie 22, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 da pot.Dar dauneaza look-ului agresiv Imi comandai antifurt din ala gros de tot si blocaj de disc .Am asa,legat in gradinita inchisa cu lacat pe poarta de fier,legat de gard cu antifurt,coarne blocate,alarma cu pager,roata spate blocata pe disc.Toate astea sub geamul lui tata.Sper sa nu mai am probleme. dintre toate cred ca blocajul ala pe disc nu are cum sa-l dea jos... eventual cu autogenu' si lantu' ii bun ca sa nu-l ia pe sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) Fratilor sunt beaaatt .dar am si motiv ..otelu a batut steaua cu 2-1..urrraaaa is curios ce mai zice acum nenea jiji'..lar l-a luat pe Editat Octombrie 22, 2006 de 46Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadi Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Si 'capac' din ala unde se gaseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Si 'capac' din ala unde se gaseste? Incearca si u la peugeot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 M-am lamurit in sfarsit cu delimitarea la sr.....mi-au zis cei de la united ca scuterul este limitat doar la cererea cumparatorului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 si in acte cum ti-l dau ?Ti-l vand delimitat si in acte moped? :confused: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 M-am lamurit in sfarsit cu delimitarea la sr.....mi-au zis cei de la united ca scuterul este limitat doar la cererea cumparatorului..... si cum il iei ? limitat sau delimitat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate