46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 si in acte cum ti-l dau ?Ti-l vand delimitat si in acte moped? :confused: in acte nu e trecut moped.....merg pe riscul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 in acte nu e trecut moped.....merg pe riscul meu daca ai casca in cap si mergi regulamentar peste tot nu te opreste nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 daca ai casca in cap si mergi regulamentar peste tot nu te opreste nimeni dar si daca ma opreste....e caz penal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 Nu fi tu asa sigur ca daca ai casca in cap nu te opreste nimeni niciodata.Pe mine nu m-au oprit,dar daca stau la panda de foame opresc tot.Mai ales motoristi. Asa...mie mi-au spus prietenii ca cica daca nu ai nr in fata (in cazul nostru ) Nu au cum sa-ti faca poza astia cu radarul.Dar atunci de ce isi mai indoaie astia nr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Asa...mie mi-au spus prietenii ca cica daca nu ai nr in fata (in cazul nostru ) Nu au cum sa-ti faca poza astia cu radarul.Dar atunci de ce isi mai indoaie astia nr? pentru ca radaru poa sa te ia shi din spate depinde cum e pozitzionata mashina cu radar shi camerele de pe DN1 te iau shi din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Nu`ti face nimeni nimic daca nu scrie moped in talon..eu la TZR aveam categorie motocicleta si vit maxima 70..si special nu le aratam permisu,dadeam doar talonu si buletinu ....si ii vrajeam si la sfarsit dupa ce ramanea cum am zis eu le aratam si permisu ... ...asta pana am ramas fara el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Nu`ti face nimeni nimic daca nu scrie moped in talon..eu la TZR aveam categorie motocicleta si vit maxima 70..si special nu le aratam permisu,dadeam doar talonu si buletinu ....si ii vrajeam si la sfarsit dupa ce ramanea cum am zis eu le aratam si permisu ... ...asta pana am ramas fara el corect frate...tu ii arati permisul dar eu fac 15 ani acum pe 23 noiembrei.........ve tre sa le arat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Nu`ti face nimeni nimic daca nu scrie moped in talon..eu la TZR aveam categorie motocicleta si vit maxima 70..si special nu le aratam permisu,dadeam doar talonu si buletinu ....si ii vrajeam si la sfarsit dupa ce ramanea cum am zis eu le aratam si permisu ... ...asta pana am ramas fara el Ma nu mai minti copii pe aici........cum bine stii ca nu ai permis:)) nu ca ai ramas fara el.....NU ai deloc ....Nu ai luat sala ai mers la risc..........Esti tare:)) ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 care motoare se aud mai tare?cele pe carburator sau cele pe injectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 care motoare se aud mai tare?cele pe carburator sau cele pe injectie? eu cred ca depinde de evacuare!! da cred ca cele pe carburator se aud mai tare, nu stiu prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Fratzilor am o mare intrebareeee.Mi-a venit scuterul dar nu mi-a dat carte la el am numai aia de garantie...Poate cineva sa-mi spuna si mie unde-i pun ulei??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 lol costy ce amuzant esti ..eu sunt ghost rider de fapt , ii induci p`astia in eroare p`aicea si o sa zica ca sunt bad boy cand de fapt sunt copil cuminte ... 3 luni suspendat..din nou activ Fratzilor am o mare intrebareeee.Mi-a venit scuterul dar nu mi-a dat carte la el am numai aia de garantie...Poate cineva sa-mi spuna si mie unde-i pun ulei??????? ridici shaua,si ai acolo un capac maricel negru pe care scrie oil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 poti sa ii bagi si in benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) Cat as putea cere la vara pe JetForce-ul meu?An 2006,cred ca o sa aiba atunci pana in 4000 km si o sa fie putin zgariat? Editat Octombrie 24, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Cat as putea cere la vara pe JetForce-ul meu?An 2006,cred ca o sa aiba atunci pana in 4000 km si o sa fie putin zgariat? cam 1800. am glumit ma .....cat o fi piata...vezi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 lol costy ce amuzant esti ..eu sunt ghost rider de fapt , ii induci p`astia in eroare p`aicea si o sa zica ca sunt bad boy cand de fapt sunt copil cuminte ... 3 luni suspendat..din nou activ ridici shaua,si ai acolo un capac maricel negru pe care scrie oil ms oricum..l-am gasit.Nu era acolo. tre sa scoti 2 suruburi si o parte din carena din fata. Si acolo sunt 2 unu pt ulei si altul pt ulei de frana....ms oricum bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 ???? n-are cum sa fie asa complicat.... sa scoti carena.... ca sa pui ulei... ala ar trebui sa fie la indemana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 Uleiul pt amestec trebuie sa fie neaparat sub sa la sr.Vezi ca alea sunt pt uleiul din variator(?) sau altceva si lichidul de frana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Uleiul pt amestec trebuie sa fie neaparat sub sa la sr.Vezi ca alea sunt pt uleiul din variator(?) sau altceva si lichidul de frana! Ba neaparat.......da urgent acolo sa fie da??? Cauta ma poze pe net sa vezi ca nu e acolo.Ulei din variator cum vine asta?? ???? n-are cum sa fie asa complicat.... sa scoti carena.... ca sa pui ulei... ala ar trebui sa fie la indemana Stiu e prea complicat ptr tine ti-ai prinde urechile de fiecare data cand ai baga ulei daca ai avea sr. Acolo e ba unde zice baiatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 unge si discurile sa fuga mai tare aia la curse asa fac dau cu ulei de frana pe etrieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 e prea stupid sa desfaci "jumatate" de scuter ca sa pui un litru de ulei ..... ca sa pui benzina trebuie sa desfaci cealalta jumatate, nu ? ) hai ca e tare asta ....... ulei trebuie pus mereu...ca d-aia e 2t... si trebuie sa fie la indemana, nu ascuns, dupa carena, zeci de shuruburi...... poate asa e.... dar mi se pare absurd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 (editat) : e prea stupid sa desfaci "jumatate" de scuter ca sa pui un litru de ulei ..... ca sa pui benzina trebuie sa desfaci cealalta jumatate, nu ? ) hai ca e tare asta ....... ulei trebuie pus mereu...ca d-aia e 2t... si trebuie sa fie la indemana, nu ascuns, dupa carena, zeci de shuruburi...... poate asa e.... dar mi se pare absurd deci...benzina o pun sub sea..iar la ulei tre sa desfac doar 2 suruburi...si iese o chestie mica din carena din fata.Acolo am un rezervor pt ulei,altul pt frana.. Editat Octombrie 25, 2006 de 46Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 (editat) e fine... asta inseamna sa umblii mereu cu o surubelnita dupa tine... mai ales la drum lung... ca daca ti se aprinde becu la ulei e aiurea... oricum, frumos foc SR`u tau.... imi place ca are multe spatii de depozitare stii cumva ce pretz au sr-urile alea "speciale" ?cea Spider-Man2 de ex.. Editat Octombrie 25, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 e fine... asta inseamna sa umblii mereu cu o surubelnita dupa tine... mai ales la drum lung... ca daca ti se aprinde becu la ulei e aiurea... asta i am spus si eu ca e cam aiurea sa desfaci carena ca sa pui ulei.......eu nu cred ca a pus unde trebuia; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 : deci...benzina o pun sub sea..iar la ulei tre sa desfac doar 2 suruburi...si iese o chestie mica din carena din fata.Acolo am un rezervor pt ulei,altul pt frana.. ba vezi poate e ptr lichidu de racire ala !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate