Clodius Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 lacika92 limitarea este la interior. Ia citeste aici mai bine. Limitarile sunt foarte asemanatoare intre scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 La multi ani C.J !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 La multi ani C.J. @clodius : ce tare e semnatura :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 multumesc multumesc de urare:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) 120 in bord pt un Piaggio d'ala cu pedale ? WTF ? La ce naiba i-au pus atat de mult ? Editat Mai 22, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 poate is 120 de metrii pe ora sau daca nu ii ca sa masoare viteza care o prinde cand il arunci din avion....sau cn stie la cat de idioti is soferii de suv si nu te vad in trafic...o fi ca sa vezi cu ce viteza meri lipit de botu unu x5 sau nissan navara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 poate is 120 de metrii pe ora sau daca nu ii ca sa masoare viteza care o prinde cand il arunci din avion....sau cn stie la cat de idioti is soferii de suv si nu te vad in trafic...o fi ca sa vezi cu ce viteza meri lipit de botu unu x5 sau nissan navara poate is 120 de mile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 poate is 120 de mile cica prinde 70 ... sincer nu cred .... la 70 cred ca incepe sa se descompuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 cica prinde 70 ... sincer nu cred .... la 70 cred ca incepe sa se descompuna daca bicicleta merge cu 236km/h aia nu a merge cu 70? bicicleta care merge cu 236 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 La Multi Ani Paulici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 La Multi Ani Paulici La multi ani si din partea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Ehm deci...in legatura cu pedala...am avut si eu aceeasi problema...in nici un caz nu e din motor, te-ai dus muuuult prea departe pentru o peda. In primul rand se verifica mecanismul de revenire (arcul si rotitele) Eu le aveam gripate, le-am desfacut, am dat cu vaselina, le-am curatat de cauciuc de la curea si merge perfect. In legatura cu domnul einstein...si eu te apreciez pentru cunostinte, dar uneori cultura ta da in basini...serios acum. Tu spui penis si eu spun p*la...e tot aia. Esti mai cult? Nu cred. De cand ma stiu geamurile de la masini sunt heliomate, ionizate, fumurii, negre, cum vrei tu sa le spui. Tot aia e si aici. Incearca sa-ti mai temperezi cunostintele ca o dai in alte alea...si ca sa vorbim serios, vizierele in discutii sunt negre nu fumurii...alea fumuri sunt doar nuantate asa, ce ziceti voi e negru inchis (si la alea ma refeream si eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 La Multi Ani C.J. ! Sanatate Maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 La multi ani C.J! Sa ai parte de sanatate si tot ce iti doresti si de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 La multi ani, multa sanate si bani de benzina, Paule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 multumesc de urari domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) La multi ani , multa sanatate si tot ce iti doresti , C.J. Editat Mai 23, 2008 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) La multi ani C.J @ . Nedumerire : care e viteza maxima pe care o ia un scuter full tuning? din cate am auzit, nu stiu care e treaba... dar daca alezeaza cilindrul sau nustiu ce, merge mai tare? si... cum poate un scuter sa aiba capacitatea de 80 cc? Editat Mai 23, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 full tuning ia in jur de 150 km/h (aeroxu meu i l-am vandut unui baiat a baga 2000e in el si la facut full) si de alezat nu stiu ce sa zic ... eu nu stiu despre asa cea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 150? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibilica Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 E normal sa mi se opreasca motorul din senin la un scuter nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 fireste..ca nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 E normal sa mi se opreasca motorul din senin la un scuter nou? e normal la ''linhai'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 care avetzi alarma pe scuter ? eu de azi sunt printre ce`i care au alarma. este sau nu folositoare ? la mine daca abia o atingi..si incepe sa te alarmeze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) si eu am alarma aici langa calc in cutie de 1 an nu am mai montato. vreau sa o montez dar cand ma gandesc sa desfac toate carenele la scuter parca mi se taie Editat Mai 23, 2008 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate