ZICKU Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 eu fac 17 ani...si anu viitor imi iau masina adica am masina deja dar nu mo place si o vand,si am si scuter si nu mi-l place si-l vand si ala:)) ,m-am gandit sa ma angajez undeva sa-mi strang bani de un scuter mai bun,dar are rost daca anu viitor imi iau alta masina? pai vinzi masina, te angajezi si iti iei alta mai buna..si ai rezolvat`o ramai cu aman2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Reverse, poate ca a scris pt ca alte scutere au piese no-name. Oricum, pacat ca n-are acte la el ca i-l luam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Si NU, nu este Diesel ba thug mai bine il vinzi si dupaia cu 800 euro iei un booster bun,ca la schimb nu iese bine. si pe spate cred ca ai 2 pistonase pe etrier pardon,are 2 etriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) yeahhh SHURIKANEEEE nu mai scrieti ma piesele stock de pe motor , mai ales ca sunt si niste piese de cacao ...SHURIKANE WTF??? sistem de suspensie pus pe cadru in V , asemanator celor de pe motocicleta care la Yamaha sunt denumite Deltabox te-am pupat racere Stiam reisare ca se numeste Deltabox Si asa se numeste discu. am vazut la pejo pe site @ Brick : Ya ma Si @ Reverse : Shurikane ii zice ca e invartit asa gen cum ai tu la Kawa, cred ! Editat Iulie 23, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 pai vinzi masina, te angajezi si iti iei alta mai buna..si ai rezolvat`o ramai cu aman2 sau mai bine vand scuteru si pun ceva diferenta si imi iau altu,sau merita de pe vanzarea masinei sa-mi iau alt scuter?scuter in detrimentul masinii:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Reverse, poate ca a scris pt ca alte scutere au piese no-name.Oricum, pacat ca n-are acte la el ca i-l luam eu. vrei sa schimbi scuteru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Reverse, poate ca a scris pt ca alte scutere au piese no-name.Oricum, pacat ca n-are acte la el ca i-l luam eu. Clodius nu vrei scuterul meu ,l-ai vazut la intalnire atunci cand am fost la ciolpani,ti-a placut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Stiam reisare ca se numeste Deltabox Si asa se numeste discu. am vazut la pejo pe site @ Brick : Ya ma Si @ Reverse : Shurikane ii zice ca e invartit asa gen cum ai tu la Kawa, cred ! lol asta`i prima oara cand vad un scuter/motor cu 2 etriere pe spate ... nu inteleg de ce 2 ??? mai ales pe scuter si nu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 lol asta`i prima oara cand vad un scuter/motor cu 2 etriere pe spate ... nu inteleg de ce 2 ??? mai ales pe scuter si nu motor sa franeze tare ... ca de la 220 pana la 0 ... e cale lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 lol asta`i prima oara cand vad un scuter/motor cu 2 etriere pe spate ... nu inteleg de ce 2 ??? mai ales pe scuter si nu motor Rahatu ala de ABS. Cu un maner franeaza fata si spatele pe un etrier. Si cu celalalt maner franeaza decat spatele pe celalalt etrier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 am fost plecat la MARE!!!! Si nu te-ai inecat?ii adevarat ca numai o sa fi pasionat de scutere ca si inainte, dupa ce iti iei masina??? Daca iti iei masina o sa devi pasionat de motoare. Eu deja nu mai suport in conserva, imi vine sa scot parbrizul si luneta sa ma simt ca pe motor. P.S. : Ce intrebare mai e si asta ma? Ti-e frica ca o sa te corupa conserva? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Rahatu ala de ABS. Cu un maner franeaza fata si spatele pe un etrier. Si cu celalalt maner franeaza decat spatele pe celalalt etrier. mdea.... la asta nu m`am gandit ms :*:* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Si nu te-ai inecat? Daca iti iei masina o sa devi pasionat de motoare. Eu deja nu mai suport in conserva, imi vine sa scot parbrizul si luneta sa ma simt ca pe motor. P.S. : Ce intrebare mai e si asta ma? Ti-e frica ca o sa te corupa conserva? Bafta! eu ma multumesc si cu cu un scuter,mai ales daca ii faci full tuning,ce-ti mai tre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 mai ales daca ii faci full tuning,ce-ti mai tre? benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 benzina da asa e... dar daca iti permiti sa faci un full tuning iti permiti si benzina nu?cam cat o sa mance la % ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 da asa e... dar daca iti permiti sa faci un full tuning iti permiti si benzina nu?cam cat o sa mance la % ? ) depinde de carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Cam cat un Jeep AÂ mea ia 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Cam cat un Jeep AÂ mea ia 8 a mea a luat si 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 a mea a luat si 11 fara full tuning:)) o toba si filtru ajunge:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 A mea ia 3 Si merge cat un full tuning din asta de`al vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 fara full tuning:)) o toba si filtru ajunge:)) cu toba stock si filtru stock mi-a luat atata .... pana iam schimbat carburatoru.....acuma imi ia 4.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 cu toba stock si filtru stock mi-a luat atata .... pana iam schimbat carburatoru.....acuma imi ia 4.5 si cat fuge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 si cat fuge? Depinde ce animal alearga dupa el.Daca se sperie,poate fuge cu totul. Thug,de ce ai zis ca e rahat ABS-ul??Nu te ajuta destul de mult la franare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Depinde ce animal alearga dupa el.Daca se sperie,poate fuge cu totul. Thug,de ce ai zis ca e rahat ABS-ul??Nu te ajuta destul de mult la franare?? mai iti vinzi sr-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 A mea ia 3 Si merge cat un full tuning din asta de`al vostru Pacat ca se aude ca un tractor..si recunoaste ca te iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate