haste Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Nu am cine stie ce sistem ... dar nu imi sacadeaza ... merge jucat.Am service pack 3. cere aberant de multe resurse ... da se vede bine ... am jucat crysis cu toate la maxim si nu se compara cu gta 4 la grafica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 cere aberant de multe resurse ... da se vede bine ... am jucat crysis cu toate la maxim si nu se compara cu gta 4 la grafica Crysysu la maxim se vede ... incredibil. Zici ca e real daca joci conectat la un monitor/ecran full HD ----------- Si film cu negri, unu mai vechi dar FOARTE tare dupa parerea mea ... e HOW HIGH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Luati-va mai copii xbox si apoi jucati ce vreti in blana...si un tv full HD cum zicea mihaiand. Sa vedeti Star Wars: The Force Unleashed cum se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Luati-va mai copii xbox si apoi jucati ce vreti in blana...si un tv full HD cum zicea mihaiand. Sa vedeti Star Wars: The Force Unleashed cum se vede poate ne aduce moshu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Crysysu la maxim se vede ... incredibil. Zici ca e real daca joci conectat la un monitor/ecran full HD ----------- Si film cu negri, unu mai vechi dar FOARTE tare dupa parerea mea ... e HOW HIGH da...HOW HIGH 1 si 2 este cel mai tare!!! am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 da...HOW HIGH 1 si 2 este cel mai tare!!! am vazut. ce how high 2?? eu nu am auzit de el ..da`mi si mie un link ceva sa`l iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 ce how high 2?? eu nu am auzit de el ..da`mi si mie un link ceva sa`l iau nu exista how high 2 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 nu exista how high 2 ... Desi nu l-am vazut inca , eu stiam ca exista ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 nu am auzit de el in viata mea..chiar am cautat si nimic pe imdb nu scrie nimic deci nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 nu am auzit de el in viata mea..chiar am cautat si nimic pe imdb nu scrie nimic deci nu exista o fi prea nou si n-au apucat nici pe net sa il dea haste mai baga niste poze cu motoare din gta IV. daca nu pot sa il joc macar poze sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 o fi prea nou si n-au apucat nici pe net sa il dea haste mai baga niste poze cu motoare din gta IV. daca nu pot sa il joc macar poze sa vad un film poate fi pus pe imdb chiar cand e anuntat ca o sa apara.. sunt unele filme postate la care nici casting`ul nu este finalizat numai joc gta4... e frumos asa, dar toate misiunile sunt c`am la fel ..omoral pe ala, ba pe ala ... mai frumos mi`sa parut vice city la misiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 trebuie sa ma uit peste cd`uri la mine in album.Parca asa am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 haste mai baga niste poze cu motoare din gta IV. daca nu pot sa il joc macar poze sa vad Sanchez wheeelie , politia langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 (editat) Mie la GTA IV imi lipseste din texture, nu pot modifica nimic la setari video toate sunt pe minim, sa se vada cat de urat poate dar sa nu imi lipseasca din texturi, se poate face ceva sau imi trebuie alta placa video ? Am una Radeon X1300 128 mb PCI-E, stiu e antica dar cat de cat barim ca nu vad deloc drumul, de mers merge bine nesacadat. Am pus ultimul driver video, am XP sp3. Editat Decembrie 21, 2008 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Mie la GTA IV imi lipseste din texture, nu pot modifica nimic la setari video toate sunt pe minim, sa se vada cat de urat poate dar sa nu imi lipseasca din texturi, se poate face ceva sau imi trebuie alta placa video ? Am una Radeon X1300 128 mb PCI-E, stiu e antica dar cat de cat barim ca nu vad deloc drumul, de mers merge bine nesacadat. Am pus ultimul driver video, am XP sp3. Are un coleg x1500 si ii merge sacadat. Iti trebuie alta placa video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Sanchez wheeelie , politia langa ce tare, face wheelie in picioare sm-uri are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Sanchez wheeelie , politia langa ce ma enerveaza ca imi sacadeaza jocu maine imi bag service pack 3 sa vad cum imi merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 ce tare, face wheelie in picioare sm-uri are? Eu pana acu' nu am gasit.... Doar scuter , 2 de 900 , chopper si una naked de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 (editat) mai completeaza sunt 2 chopere si inca un cruiser:D toate arata diferit cu nume diferite.. la alea de 900..au acelasi nume numai ca difera... una are faru ca un f3 iar alta ca un ... nu`mi vine in minte..are o lupa in fata Editat Decembrie 21, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 mai completeaza sunt 2 chopere si inca un cruiser:D toate arata diferit cu nume diferite.. la alea de 900..au acelasi nume numai ca difera... una are faru ca un f3 iar alta ca un ... nu`mi vine in minte..are o lupa in fata Imi merge si mie GTA IV pe P4 de 2000Mhz,placa video ati radeon(am uitat modelu)de 256MB,512MB de Ram si hard de 120Gb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Imi merge si mie GTA IV pe P4 de 2000Mhz,placa video ati radeon(am uitat modelu)de 256MB,512MB de Ram si hard de 120Gb? Din pacate nu. Ca sa te convingi intra aici , selectezi GTA 4 si vezi ce zice ... http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Din pacate nu. Ca sa te convingi intra aici , selectezi GTA 4 si vezi ce zice ... http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest eu am picat testu...dar totusi imi merge gta 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 eu am picat testu...dar totusi imi merge gta 4 Atunci sa il ia dreq de site Ce sistem ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Atunci sa il ia dreq de site Ce sistem ai ? nu ca siteul zice ce recomanda sa mearga bine da la mine merge sacadat... proc 2.0 ghz placa video 128 1gb ram hard 120 gb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukas Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Salut! Mie o sa imi mearga GTA IV dak am procesor de 3.2Ghz, placa video Nvidia de 256 Mb, 2GB ram si 200 GB Hdd?? Ca pe site imi zice k nu o sa il pot juca din cauza procului si a placi video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate