ReDMoTo Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Si eu am iesit aseara.Si pe mine m-ar interesa cum sa fac la F12 meu sa dea caldura la genunchi pai la runner are incalzire el din fabrica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 da , dar nu vine caldura pe genunchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 am iesit si eu azi la o tura trebuie sa fac cumva sa imi vina pe genunchi caldura de la radiator ca mi tare frig la genunchi genunchiere. sau iei caloriferul intre picioare, si mergi cat timp sta cald ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 multi cred ca aerisirile de la runner au rolul de a incalzi dar de fapt ele au alt scop , parca de racire a motorului ..un an nou fericit sa aveti , cati mai multi calusei , cat mai multe cauciucuri , asfalt uscat si nah de fapt toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 La runner chiar baga caldura pe-acolo ca vine de la radiator caldura aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 multi cred ca aerisirile de la runner au rolul de a incalzi dar de fapt ele au alt scop , parca de racire a motorului cum naiba sa raceasca motoru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Fie ca cele 2 zerouri din 2009 sa v-i se transforme in 2 roti visate! Multa sanatate, bafta, benzina, gume calde si asfalt uscat! La Multi Ani! P.S.: Usor cu alcoalele la ghidon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 La multi ani , un an nou fericit si tot ce va doriti ... Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 hey ..deci da caldura dar las ca o sa intreb ce scop au intr`adevar , totusi un an nou fericit inca odata si distractie pe unde mergeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 va doresc un an nou fericit si tot ce va doriti La multi ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Un an nou fericit si sa va duca scuterele pe unde nu va asteptati , iar pentru unii BAFTA LA TUNAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Va doresc un an nou fericit si cu benzina in rezervoare!! La Multi Ani! 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 La Multi Ani 2009 , va doresc in acest an peste 100 000km fara probleme tehnice sau rutiere si sa avem un an nou fericit cu multa sanatate si conditii de mers cu motorul din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Un an nou fericit cu mai multa benzina si mai multe scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 totusi am si eu o intrebare ... stie cineva un site cu piese tuning care livreaza si in romania ? , de fapt mi`ar trebui stop cu leduri da nu gasesc numa pe scooter center sau scooter attack si aia nu cred ca livreaza numa prin germania pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 totusi am si eu o intrebare ... stie cineva un site cu piese tuning care livreaza si in romania ? , de fapt mi`ar trebui stop cu leduri da nu gasesc numa pe scooter center sau scooter attack si aia nu cred ca livreaza numa prin germania pe acolo Incearca sa suni la baietii de la gamamoto ... sunt din Rm. Valcea , daca nu au ... cred ca aduc. 0721764982 si 0722371480 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 (editat) Ba frate voua va merge forumu ? Mie nu-mi mai merge de acu 1 sapt si + poate. acuma am prins si eu sa mearga si am zis sa va intreb. Editat Ianuarie 6, 2009 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Ba frate voua va merge forumu ? Cred ca iar sunt probleme cu serverul ... Ba merge ba nu merge ... dar mai mult nu merge. Asta e ... n-avem ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 cititi aici /index.php?showtopic=301365 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Se dezvolta pe www.4tuning.ro sectiunea motociclistilor. -se organizeaza si concurs de poze... -VA ASTEPTAM CU DRAG clic... Motociclete 4tuning.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Uitati ca tot a venit iarna Filmate de mine personal astazi.... Adrenalina nu are limite =)) ... bajeti 2peisti succes la vizionat Video 1 - view Video 2 - view Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Salut!Mie poate sa-mi patineze cureaua la scuter de la arcul de la ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Nu cred ca are vreo treaba. Schimba cureaua , plm. Nu stiu ce sa zic altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Am malossi din kevlar si are 2000 si ceva km.Am inteles ca ar putea fi de la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Am malossi din kevlar si are 2000 si ceva km.Am inteles ca ar putea fi de la arc Esti sigur ca patineaza la ambreaj ? Daca da , e posibil , poate e moale si nu impinge destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate