OVK Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 Ce plm are scuteru' asta pe el de arata sorcova ma?Eu cred ca doar l-am facut sa arate putin mai misto si atat.Daca intreb nu inseamna ca si pun,poate intreb ca sa fiu sigur.Sariti voi repede.Si tu alby ce plm te bagi ca nici macar nu stii despre ce e vorba! hai asfalt uscat! P.s.Poza cu politia e pusa ca doar pe asta o am la indemana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 sal all 6 apr ora 18:30 -19:00 !!!!!!!!!!! la parc ca sa ne vedem si noi cu totii ca dupa aia vine pastele peste noi si nu se va putea tine intalnirea cu burtile pline dumink alias ai grije tata sa nu faci excese ca o sa te vedem dupa aia ca vii cu bicicleta la intalnire cius all asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Daca ati sti ce am ras citind ultimle 2 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 (editat) VA DORESC UN PASTE FERICIT Editat Aprilie 7, 2007 de marius45jml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 ia ziceti,daca pun becuri de 55W in loc de cele de 35W ce se intampla? Dak o sa pui bec de 55 W cand o sa ii dai drumu o sa iti bata faza aproape la fel ca inainte (putin mai tare) si o sa iti ia din puterea celorlalte becuri , mai grav ai toate sansele sa iti ia si din puterea motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Asa ca mai bine pune de 35W. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Ce plm are scuteru' asta pe el de arata sorcova ma?Eu cred ca doar l-am facut sa arate putin mai misto si atat.Daca intreb nu inseamna ca si pun,poate intreb ca sa fiu sigur.Sariti voi repede.Si tu alby ce plm te bagi ca nici macar nu stii despre ce e vorba! hai asfalt uscat! P.s.Poza cu politia e pusa ca doar pe asta o am la indemana. ba tu esti inapt cum nu stiu despre ce e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Dak o sa pui bec de 55 W cand o sa ii dai drumu o sa iti bata faza aproape la fel ca inainte (putin mai tare) si o sa iti ia din puterea celorlalte becuri , mai grav ai toate sansele sa iti ia si din puterea motorului Si tu mai bine taceai din gura...nu are cum sa iti scada din puterea motorului si nu i-a din puterea celorlalte becuri...In cel mai rau si mai rau caz se poate arde instalatia electrica,dar cred ca nu se va aprinde sau se aprinde foarte slab...la mine cu halogen de 55w nu se aprindea deloc... ba tu esti inapt cum nu stiu despre ce e vorba? I-a spune-ne tu alby,da-ne lectii, spune-ne si noua despre ce era vb si daca nu sti sa te exprimi corect si nu intelege nimeni sau daca chiar nu stii despre ce e vb sa nu mai vorbesti in + doar de dragul de a acumula cat mai multe posturi...Lasa-i pe altii care sunt interesati si care au scutere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Avem huligani pe thread. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) Si tu mai bine taceai din gura...nu are cum sa iti scada din puterea motorului si nu i-a din puterea celorlalte becuri...In cel mai rau si mai rau caz se poate arde instalatia electrica,dar cred ca nu se va aprinde sau se aprinde foarte slab...la mine cu halogen de 55w nu se aprindea deloc... Mai bine taci tu din gura , eu am incercat pe peugeot-ul meu si e ca mine si am mai incercat si pe alte scutere si tot ca mine e , asa ca mai informeazate ..... Editat Aprilie 12, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishoo_hd Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Sall...am si yo o intrebare...(nu ma pricep foarte bine,asa ca va rog sa imi explicati mai p larg) despre un Peugeot XR6.Am un model 2005,e inca limitat .Cei care au / au mai avut asa ceva ... spuneti-mi si mie ce trebuie facut sa ii scot limita,ar trebui ceva inlocuit,care ar fi costurile aproximative pt treaba asta.Modelele astea sunt limitate electronic sau mecanic ... Ce anume le limiteaza?Care ar fi viteza maxima dupa delimitare? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Pana acum am avut 15 gauri in cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 fiecare cu problema lui ,mie imi e sparta toba ) leo vince zx hand made ii spune , azi e sambata si nu lucreaza nimeni ! .. ce urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Pana acum am avut 15 gauri in cauciuc. Eu am avut 2 si l-am schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Eu am avut 2 si l-am schimbat Ce cauciuc ai avut de trebuia sa-l schimbi dupa ce ai avut 2 gauri in el? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Ce cauciuc ai avut de trebuia sa-l schimbi dupa ce ai avut 2 gauri in el? Miechelin Bopper da l-am schimbat ca asa am vrut io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Si pe mine m-ar bate gandul sa-l schimb. Sunt niste tipi care vand cauciuce bune la preturi mici. Am vazut ca aveau, la un moment dat, si marci precum Michelin sau Pirelli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Si pe mine m-ar bate gandul sa-l schimb. Sunt niste tipi care vand cauciuce bune la preturi mici. Am vazut ca aveau, la un moment dat, si marci precum Michelin sau Pirelli. cine are gume bune si ieftine ? ca imi trebuie si mie... ca parca am slickuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Si pe mine m-ar bate gandul sa-l schimb. Sunt niste tipi care vand cauciuce bune la preturi mici. Am vazut ca aveau, la un moment dat, si marci precum Michelin sau Pirelli. Eu am Mitas acum pe spate , isi face treaba da cred ca o sa il schimb ca nu are inclinatia asa de mare ca ala din fata, era decateva ori sa ma imprastii prin curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Multumim, marius.... aoleu daca nu sunt eu acasa... nu mai posteaza nimeni ) =)) sau nu mai postati doar pt k s-a terminat postul pastelui ))...... stati linistit, nu are nici o legatura una cu alta :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 cotto mai intra si tu frate pe mess sal all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Eu m-am imprastiat printr-o curba din cauza cauciucului. Dar asta s-a intamplat numai o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Voi amandoi v-ati imprastiat ca habar n`aveti pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Voi amandoi v-ati imprastiat ca habar n`aveti pe curbe Cum am si scris:ERA SA MA IMPRASTII. Iar ai venit in Bucuresti abia scapasem de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Pana cand inveti te mai si culci de cateva ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate