Sari la conținut

Discutii Intre Noi

OVK
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

si ce rost are sa bagi ulei mineral ?! producatoru, toata lumea recomanda ulei semi-sintetic sau sintetic.. si tu vrei sa pui mineral..... ciudat

la el la tzaranoaia acolo se fac experimente multe , ce poti sa-i ceri ....

ma andreas, esti cazut in freza?nu gasesti acolo ulei sintetic?vrei sa-ti trimit eu ... sau te zgarcesti la bani si bagi floriol,bunica sau alte dastea??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai oameni buni. La mine la tzaranoaia se fac experimente, ce-i drept, dar nu sunt nici eu nici scuterul cobai. :what:

Am dat cuiva bani sa-mi ia un litru de ulei Motul Motomix 100, dar e mineral. Si acu' nu pot sa ma duc la ala care mi l-a luat sa i-l dau inapoi sau ma iau de el. A fost greseala mea: trebuia sa-i zic ca trebuie sa fie sintetic.

Ei, acu il arunc. :hug:

Nu ma zgarcesc la bani. Drept dovada, am luat ceva cu "renume" :what:, care era putin mai scump decat ala pe care-l bag de obicei.

Link spre comentariu

Reverse...am auzit ca mi-ai trimis PM...din nefericire a intrat gagikmea pe id meu si le-a sters dar nsh cum a gresit-o...zi-mi ce ai scris acolo k nu mai tine ea minte...si cine mi-a mai trimis ca nu stiu...

Link spre comentariu

Reverse...am auzit ca mi-ai trimis PM...din nefericire a intrat gagikmea pe id meu si le-a sters dar nsh cum a gresit-o...zi-mi ce ai scris acolo k nu mai tine ea minte...si cine mi-a mai trimis ca nu stiu...

hai ca iti mai trimit un PM

Link spre comentariu

La ce modele de scutere e indicat sa bagi ulei mineral?

(dati-mi niste exemple de modele, daca stiti). :what:

este mai indicat asta sintetic pt toate motoarele pt ca in primul rand polueaza mult mai putin, si ungerea, este ori la fel de buna ori mai buna :hug:

uleiul mineral nu este indicat ... pt nimic...

PS: mineralul era bun la vremea lui... cand nu se punea accent atat de mare pe poluare, si nu exista tehnologia actuala ... :what:

Link spre comentariu