Reverse Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Cum am si scris:ERA SA MA IMPRASTII. Iar ai venit in Bucuresti abia scapasem de tine. Hai la Genin sa mancam ceva ... Pana cand inveti te mai si culci de cateva ori. Pana cand inveti sa cazi bine,cazi de cateva ori prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Eu stiu acum cum sa cad. Tu mai trebuie sa inveti sa cazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Are ceva daca bag ulei mineral peste ulei sintetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Are ceva daca bag ulei mineral peste ulei sintetic? Daca nu ti la motor nu ai decat...Mineralul si sinteticul nu au aceleasi caracteristici,densitate,etc si nu se amesteca omogen si poti strica motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 De azi sunt pieton, ptr scurt timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 De azi sunt pieton, ptr scurt timp. tu ai fost tot timpu` pieton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 si eu sunt pieton... ...mi-am vandut scuterul cu 24 mil....joi ma duc sa vad altceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Te-am vazut azi in talcioc. Ce vrei sa-ti cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Te-am vazut azi in talcioc. Ce vrei sa-ti cumperi? ma duc joi la un baiat sa vad ce scutere are.... ...tu erai cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Nu, am venit cu tata cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Deci daca vreau sa bag ulei mineral trebuie sa scot intai uleiul sntetic din rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 si ce rost are sa bagi ulei mineral ?! producatoru, toata lumea recomanda ulei semi-sintetic sau sintetic.. si tu vrei sa pui mineral..... ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 si ce rost are sa bagi ulei mineral ?! producatoru, toata lumea recomanda ulei semi-sintetic sau sintetic.. si tu vrei sa pui mineral..... ciudat la el la tzaranoaia acolo se fac experimente multe , ce poti sa-i ceri .... ma andreas, esti cazut in freza?nu gasesti acolo ulei sintetic?vrei sa-ti trimit eu ... sau te zgarcesti la bani si bagi floriol,bunica sau alte dastea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 la el la tzaranoaia acolo se fac experimente multe , ce poti sa-i ceri .... ma andreas, esti cazut in freza?nu gasesti acolo ulei sintetic?vrei sa-ti trimit eu ... sau te zgarcesti la bani si bagi floriol,bunica sau alte dastea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Mai oameni buni. La mine la tzaranoaia se fac experimente, ce-i drept, dar nu sunt nici eu nici scuterul cobai. Am dat cuiva bani sa-mi ia un litru de ulei Motul Motomix 100, dar e mineral. Si acu' nu pot sa ma duc la ala care mi l-a luat sa i-l dau inapoi sau ma iau de el. A fost greseala mea: trebuia sa-i zic ca trebuie sa fie sintetic. Ei, acu il arunc. Nu ma zgarcesc la bani. Drept dovada, am luat ceva cu "renume" , care era putin mai scump decat ala pe care-l bag de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Nu ma zgarcesc la bani. Drept dovada, am luat ceva cu "renume" , care era putin mai scump decat ala pe care-l bag de obicei. Ulei de masline? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 In vara vreau sami cumpar un scuter peugeot jet-force si se poate lua si pe firma in rate??help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 In vara vreau sami cumpar un scuter peugeot jet-force si se poate lua si pe firma in rate??help in leasing , da se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Reverse...am auzit ca mi-ai trimis PM...din nefericire a intrat gagikmea pe id meu si le-a sters dar nsh cum a gresit-o...zi-mi ce ai scris acolo k nu mai tine ea minte...si cine mi-a mai trimis ca nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 poi da leasing si unde se gaseste cel mai apropiat sowrom de la peugeot la scutere??Sau merge si la firma peugeot de masini?? Ma refer cat mai aproape de petrosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Reverse...am auzit ca mi-ai trimis PM...din nefericire a intrat gagikmea pe id meu si le-a sters dar nsh cum a gresit-o...zi-mi ce ai scris acolo k nu mai tine ea minte...si cine mi-a mai trimis ca nu stiu... hai ca iti mai trimit un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Stie cineva un magazin cu scutere sh in bucuresti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 reverse, vreau si eu poza aia urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 La ce modele de scutere e indicat sa bagi ulei mineral? (dati-mi niste exemple de modele, daca stiti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 La ce modele de scutere e indicat sa bagi ulei mineral? (dati-mi niste exemple de modele, daca stiti). la drujbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate