CostinALN Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 msi mult clipcea am mai scos un zambet la postul tau msi pt suportul moral ca incerci sa ma mai inveselesti crezi ca o merge ma mai primeste lumea inapoi?daca vin cu o iconita dupa mine Nu cred, te-ai lins pe bot Acum nu or sa te mai bage in seama....Sa dai stikerelel jos da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) Nu cred, te-ai lins pe bot Acum nu or sa te mai bage in seama....Sa dai stikerelel jos da? uite frate cum se destrama grupul din cauza unor infantilisme fiecare mai suntem un pic in gandire infantitli dar nu avem gandirea limitata si punem la zid pt simplul fapt ca unii nu stiu unde se afla butonul de inchidre la tel cand te bingane la cap un tampit ca mine ... teoretic in orice examen , sedinta ,ora de curs se inchide tel daca nu vrei sa fii deranjat , mai exista si varianta "silent" ar trebuie sa mutam discutia asa la "discutii intre noi" ca intrajm in off topic Editat Iulie 6, 2007 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 uite frate cum se destrama grupul din cauza unor infantilisme fiecare mai suntem un pic in gandire infantitli dar nu avem gandirea limitata si punem la zid pt simplul fapt ca unii nu stiu unde se afla butonul de inchidre la tel cand te bingane la cap un tampit ca mine ... teoretic in orice examen , sedinta ,ora de curs se inchide tel daca nu vrei sa fii deranjat , mai exista si varianta "silent" ar trebuie sa mutam discutia asa la "discutii intre noi" ca intrajm in off topic A-i luat-o razna...un cartonas rosu insemana ca nu participi la urmatorul meci...a se citi intrevedere sau gratar....cat despre galbene...lasa sa se cumuleze si mai vorbim...cum sa pleci..tu ..unul dintre membrii fondatori...grataragiu sef pe intuneric... cine te-a suparat?.....alias...are si el accesele lui de sef...doar e tartorul principal...sa ne traiasca..ura....ura...ura... PS...vedeti ca a inceput saptamana scuterelor la politie...iar au ca directiva principala pentru 10 zile controlarea participantilor la trafic pe mopede si scutere...asa ca ochii in patru...si actele la voi...de casca nu mai mentionezi..ca e prost ala care merge in trafic in Bucuresti fara casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) lasa mah scr33ky merg eu cu tine la plimbare ca nici eu nu sunt in CSR eu zic sa facem o intalniere si cu astia fara bun simt si mai nebuni dar cu casca in cap Editat Iulie 6, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) unu care sa aiba o punga de talent bonus... Reverse asta e criminal rau Editat Iulie 6, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) La eliberarea certificatului si nr. vei fi informat daca ai sau nu voie sa parasesti judetul. Treaba asta variaza de la judet la judet cred... Aici testul: § 2. Înregistrarea vehiculelor Art.41. - (1) Tramvaiele, troleibuzele, masinile autopropulsate pentru lucrari, masinile agricole sau forestiere, vehiculele cu tractiune animala, precum si cele pentru care nu exista obligatia înmatricularii se înregistreaza la consiliile locale, potrivit reglementarilor emise de acestea. (2) Odata cu înregistrarea vehiculelor prevazute la alin.(1), se emite certificatul si se atribuie un numar de înregistrare, compus din denumirea localitatii sau abrevierea denumirii localitatii si un numar de ordine. (3) Consiliile locale stabilesc traseele de circulatie ale vehiculelor prevazute la alin.(1). Art.42. - Se interzice circulatia pe drumul public a vehiculelor neînregistrate ori care nu poarta numarul de înregistrare, precum si circulatia acestora pe alte trasee decât cele stabilite. Avertisment sau 600.000-800.000 lei Poi vedeti voi acolo la art 42. Cum naiba.. poi imi spune mie consiliul local pe ce starda sa umblu???? Sunt tramvai sau autobus, sau metrou???NU! E un scuter!!! Poi cum naiba? Normal ca daca nu ai numar nu poti circula.. dar ca nu ai voie pe drum national e aiureala! Editat Iulie 6, 2007 de N3cks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 A-i luat-o razna...un cartonas rosu insemana ca nu participi la urmatorul meci...a se citi intrevedere sau gratar....cat despre galbene...lasa sa se cumuleze si mai vorbim...cum sa pleci..tu ..unul dintre membrii fondatori...grataragiu sef pe intuneric... cine te-a suparat?.....alias...are si el accesele lui de sef...doar e tartorul principal...sa ne traiasca..ura....ura...ura... PS...vedeti ca a inceput saptamana scuterelor la politie...iar au ca directiva principala pentru 10 zile controlarea participantilor la trafic pe mopede si scutere...asa ca ochii in patru...si actele la voi...de casca nu mai mentionezi..ca e prost ala care merge in trafic in Bucuresti fara casca! HAHAHA , auzi ba nu te primesc baietii la urmatoru gratar...stai la gard si te uiti la ei ... avand in vedere ca CSR`u asta nu e nimic cu acte poate sa faca fiecare ce vrea p...la lui ...eventual sa se duca unu sa-l inregistreze pe numele lui si sa nu va mai dea voua voie sa tineti stickere pe scutere =)) ia sa va vad atunci ce faceti ... PS sapt asta controleaza?sa scot si eu scuteru sa ma plimb ca imi place sa dialoghez cu militienii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Ba zice ca nu ai voie daca nu e inregistrat...daca esti ai voie..cine e de acord cu mn?? ..Ca sa faci figuri i ati o trial bike ..Pt figuri iti trb talent,bani sa il faci dupa ce cazi si curaj...MBK booster..e f bun!Salutari! Si numai pune intrebari destea de proasta calitate...iti spusai trial BIKE....si vei fii TRIAL BIKER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Nu stiu de unde s-a inteles ca nu il primim la urmatorul gratar, cat despre CSR, o fi el neinregistrat, dar aratami-l si mie pe ala care o sa cheltuie atatia bani cu inregistratul unui club doar ca sa nu purtam noi aceste stikere. Cata agitatie pe forum din cauza acestui CSR, poate nu trebuia asa de mult mediatizat. Noi am vrut prin acest "club" sa respectam o anume conduita, sa fim uniti, unii chiar o respecta, iar altii lasa de dorit. Oricum, cine stie, poate candva CSR va fi si oficial............dar pana acolo mai e mult. Reverse, eu nu inteleg de ce spui ca "ne dam ca tristii", pentru ca eu nu mi-am luat scuter de 49 cmc ca sa merg tare, daca vroiam asta nu imi luam scuter. Pentru viteza exista motociclete cu capacitati mari ale motorului. Daca cineva si-a cumparat scuter cu gandul ca "fuge", atunci s-a inselat amarnic. Scuterul este pur si simplu un mijloc de transport in oras, unde traficul cu masina a devenit foarte aglomerat. Simplu nu? A....si bineinteles, cu scuterul mai poti sa iesi la o plimbare, un gratarel la iarba verde, un pescuit......etc; pentru cele din urma a luat nastere CSR. E bine sa nu facem discriminare si sa acuzam oamenii ca merg incet (tristi), tare, cu figuri sau nu.......fiecare merge cum ii place. Am vazut ca tu ai si motocicleta si scuter, iar tu nu poti spune ca mergi tare cu scuterul ...........acum depinde ce intelegi prin "a merge tare" sau "a nu merge ca un trist". Asfalt uscat la toata lumea si daca se poate fara incidente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Ce ziceti voi mi se pare cam deplasat. Cum zicea si N3ks...nu sunt tramvai sa umblu pe un TRASEU STABILIT - nu exista asa ceva la scuter. Adica la caruta ai un traseu stabilit pe camp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) Nu stiu de unde s-a inteles ca nu il primim la urmatorul gratar, cat despre CSR, o fi el neinregistrat, dar aratami-l si mie pe ala care o sa cheltuie atatia bani cu inregistratul unui club doar ca sa nu purtam noi aceste stikere. Cata agitatie pe forum din cauza acestui CSR, poate nu trebuia asa de mult mediatizat. Noi am vrut prin acest "club" sa respectam o anume conduita, sa fim uniti, unii chiar o respecta, iar altii lasa de dorit. Oricum, cine stie, poate candva CSR va fi si oficial............dar pana acolo mai e mult. Reverse, eu nu inteleg de ce spui ca "ne dam ca tristii", pentru ca eu nu mi-am luat scuter de 49 cmc ca sa merg tare, daca vroiam asta nu imi luam scuter. Pentru viteza exista motociclete cu capacitati mari ale motorului. Daca cineva si-a cumparat scuter cu gandul ca "fuge", atunci s-a inselat amarnic. Scuterul este pur si simplu un mijloc de transport in oras, unde traficul cu masina a devenit foarte aglomerat. Simplu nu? A....si bineinteles, cu scuterul mai poti sa iesi la o plimbare, un gratarel la iarba verde, un pescuit......etc; pentru cele din urma a luat nastere CSR. E bine sa nu facem discriminare si sa acuzam oamenii ca merg incet (tristi), tare, cu figuri sau nu.......fiecare merge cum ii place. Am vazut ca tu ai si motocicleta si scuter, iar tu nu poti spune ca mergi tare cu scuterul ...........acum depinde ce intelegi prin "a merge tare" sau "a nu merge ca un trist". Asfalt uscat la toata lumea si daca se poate fara incidente neplacute. msi mult marius, keloo,roamber,cosminake si celor lanti pt suportul acordat si am un mesaj pt alias daca o sa vada postul asta:DACA NU AS FI TINUT LA TINE CA PRIETEN !!! iti dadeam cu flit din secunda 2 la ce replici mi-ai dat intradevar am eu gandirea mai inceata si mai infantila si din cauza asta existi tu in csr ca sa ne tii in frau pt ar fi un haos total fara tine mane asa cu tine cel putzin e un haos controlat PS1:sunt de acord cu marius jml la replica data lui reverese PS2: mesaj pt reverse: care o arede pe LSD sub nasu la SPP ca se da cu motoare cu scootere maine il vedem pe camioane ..........tripla personalitate neinteles si putin debusolat si dezorientat ramai aci nu fugi nicaieri stai aci la distractie reverese sa mor eu.... aci e sport national caterinka cu tine si clipcea tineti-o tot asa ca fara voi m-as plictisi pe cuvant sa mor sa nu amparte de satisfactie si bani va iubesc pe voi 2 ca hitler pe jidani BTW spargem o samata pe trotoar la circ duminik ??? aduk eu berea hoooo nu sariti pe mine glumeam ) fac cinste cu 3kg de samanta de bostan sall all Editat Iulie 6, 2007 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Iti zic eu k nu t opreste nici un militian dak ai parasit judetu in care inregistrat vehiculu,si dak t opreste ii zici k nu te-a anuntat nimeni d la primarie si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 ... Adica la caruta ai un traseu stabilit pe camp? de cand cu UE asta cica asa trebuie am vazut la stiri cum i-o aratat GPS-ul la un mos deasta cu caruta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 si dak t opreste ii zici k nu te-a anuntat nimeni d la primarie si aia e adevarat si militianu o sa-ti zica ca, conform normelor in vigoare (asa zice el cand vorbeste de cate o lege ceva) necunoasterea legii nu te absolva de nicio vina . nu e de competenta primariei sa te anunte,tu trebuie sa cunosti legile ... e intr-un fel simplu , ei nu te invata dar tu trebuie sa stii ...cam ca la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Da anu trecut pe vremea asta era mare panica pe la mine la tara la bunici, ca scot din circulatie carutele Acu le-a dat si traseu...sa nu mai consume atata fan caii. Eu am vazut GPS la ciobani Oricum ideea de traseu pentru scuter nu mi se pare doar stupida, ci extrem de penibila, deci nu se ia in calcul (cel putin la mine ) Dupa ce ca am numar, sa mai faca si gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Controale doar in Bucuresti nu? Sper ca da :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 accident grav astazi 6 iulie nu mai ramane nimik decat sa iesim in strada sa ii rupem cu bataia ca la mineriada frate nu se poate altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 adevarat si militianu o sa-ti zica ca, conform normelor in vigoare (asa zice el cand vorbeste de cate o lege ceva) necunoasterea legii nu te absolva de nicio vina . nu e de competenta primariei sa te anunte,tu trebuie sa cunosti legile ... e intr-un fel simplu , ei nu te invata dar tu trebuie sa stii ...cam ca la scoala Da-l draq,dak nu s ligitimeaza innainte pot sa-mi bag pwla si in masa,nu s-a legitimat nu ma legitimez.Da crzi u k stiu politisti legile,stiu o lae,numai knd nu si-au facut soldu d amenzi p luna atunci t opresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Cu legitimatu asta e o problema Azi plec la tara si nenea militian de-acolo e tare JMECHER Opreste pe cineva si il cheama la el la masina. O sa fie super cand nu o sa vreau sa ma dau jos dupa scuter, normal asa e nu? Sa vina el la tine si sa se legitimeze...apoi in caz de amenda mergi la masina pentru incheiera procesului verbal nu? O sa mor de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 deci io va zic ce mi`a zis un politist ... nu ai voie sa iesi cu scuteru din judet cu numar de primarie ... daca vreti sa iesiti nu aveti decat io am vrut decat sa va ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Probez eu azi robby Si va zic duminica viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 (editat) Probez eu azi robby Si va zic duminica viitoare Asteptam raspunsu,desi cred k nu o sa te opreasca nimeni Editat Iulie 7, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 (editat) La coborarea podului dinstre Voluntari catre Bucuresti vad mai mereu o masina de politie care opreste orice fel de scuter , cu casca fara casca etc. Si culmea....baieti pleaca si cu foaie`n mana. Adevaru ca colentina e plina de scutere furate pe care merg numai colorati Editat Iulie 7, 2007 de catastyle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Calmul si vorba buna le rezolva pe toate ..dak vorbesti la politai frumos si nu te iei cu el in gura iti da drumu si poti sa te plimbi prin toata tara =)))...Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 7, 2007 Autor Share Postat Iulie 7, 2007 am un carburator dell'orto de 21 cu filtru malossi folosite 2 luni.Ar interesa pe cineva? PS:Scuze de absenta asta lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate