mihaiand Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 mdea .... inca mai treb sa vopsesc carena .... dar ma apuca dracii ..nu stiu ce sa fac...sau mai dau cu smilgher pe grund (dar imi ia o groaza) ...sau doar sa sterg cu diluant (sa dregresez) si sa vopsesc...... poze mai jos .....dar a 3 a ci ce`a finala se vede faru mai subtire ..pt ca e mai inclinata carena .... frumos , ... dar ghidonul il lasi gol acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 frumos , ... dar ghidonul il lasi gol acum? dap ... sunt curios cum o sa iasa cand termin de facut totu la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 dap ... sunt curios cum o sa iasa cand termin de facut totu la el Ca ultimu scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Ca ultimu scuter o fii ... initial ma gandeam sa`l fac "chopper" sa nu`i mai pun carenele, sa`i modific furca si sa`i schimb amortizoarele....sa acopar firele care ramaneau pe afara...dar deh ...era prea de tot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Voi stiti jocuri pentru PC cu scutere ? eu caut de un an si ceva si nu gasesc doar pentru ps2 era unul si nici pe ala numai il stiu... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 ca sa nu mai deschid un nou topic....imi vand leonardo...poate intereseaza pe careva ca mai las la pret, mai ieftin de asa unu ca al meu in stare f buna si inmatriculat nu cred sa gasiti....vreu sa-mi iau iar ceva de 100+ caluti si scuteru imi ocupa loc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) salutare tuturor sunt nou pe forum si as dori sa ma integrati si pe mn intr-un club promit sa nu va dezamagesc de laudat ma laud cu o Aprilia Leonardo 250cc Editat Decembrie 17, 2007 de magu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ma bucur ca voi face parte din club...cred ca voi veni pana la buc in primavara dar voi fi pieton(asta daca nu stiti pe cnv care inchiriaza scutere:)) si testul gratarului care i?) ca stiu mai multe variante de test al gratarului off imi poate trimite si mie cineva emblema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 As putea sa-ti trimit eu. Da-mi un PM cu adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 vreau si eu s aintru in clubul vostru...se poate?...si la primavara promit sa vin la intrunire....tre doar s ama anunte cineva As putea sa-ti trimit eu. Da-mi un PM cu adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 vreau si eu s aintru in clubul vostru...se poate?...si la primavara promit sa vin la intrunire....tre doar s ama anunte cineva Da-ne detalii despre varsta, permis, cum mergi de obicei in trafic Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 pai...inainte de toate tre sa ma prezint...numele meu este Catalin si sunt din Ploiesti...am 17 ani..am un scuter piagio skr 125...am permis categoria A1 cam de un an si ceva...in general merg destul de incet in oras....rar trec de 60km/h(doar cand ma grabesc cu adevarat)... Da-ne detalii despre varsta, permis, cum mergi de obicei in trafic Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 pai...inainte de toate tre sa ma prezint...numele meu este Catalin si sunt din Ploiesti...am 17 ani..am un scuter piagio skr 125...am permis categoria A1 cam de un an si ceva...in general merg destul de incet in oras....rar trec de 60km/h(doar cand ma grabesc cu adevarat)... Mincinosule cum cum 60 km/h?? cand asta,cand stai pe loc ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 ..hai mha recunoaste ca merg incet...nush daca chiar 60 ca aku nu`mi merge vitezometrul...poate merg si mai incet Mincinosule cum cum 60 km/h?? cand asta,cand stai pe loc ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 ......sa inteleg ca nu aveti nevoie de cineva cu un scuter de 250cc?????? >>>cu ce am gresit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 ......sa inteleg ca nu aveti nevoie de cineva cu un scuter de 250cc?????? >>>cu ce am gresit??? Stai omule calm Da-ne 2-3 informatii despre tine, macar pe privat Scuze ca nu am vazut post-ul tau Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 pai informatii>>> am 18 ani, sunt inca in scoala de soferi, pot spune ca am ceva experientza, de obicei imi place sa conduc pana la limita agresivitatii...dar pot sa adopt si calea usoara 40-50km/h >>>bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 pai informatii>>> am 18 ani, sunt inca in scoala de soferi, pot spune ca am ceva experientza, de obicei imi place sa conduc pana la limita agresivitatii...dar pot sa adopt si calea usoara 40-50km/h >>>bafta tuturor Pai bafta la examen, sa iei plasticul din prima si sa ne vedem sanatosi la intruniri mai prin primavara De unde esti, completeaza-ti profilul... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 k......astept cu nerabdare intrunirea.....poate pregatesc si niste surprize :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 tot nu mi`ai rasp si mie....cum fac sa intru in clubul vostru? k......astept cu nerabdare intrunirea.....poate pregatesc si niste surprize :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 tot nu mi`ai rasp si mie....cum fac sa intru in clubul vostru? Te asteptam in primavara la intrunire, ca acum a cam dat congelul Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 si emblema imi dai tot atunci?daca e da`mi si mie un PM cand va fii prima intrunire...chiar vreau sa vin si yo... Te asteptam in primavara la intrunire, ca acum a cam dat congelul Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 si emblema imi dai tot atunci?daca e da`mi si mie un PM cand va fii prima intrunire...chiar vreau sa vin si yo... Da. Prima intrunire din 2008 va fi anuntata aici si pe topicul Loc De Intalnire Pentru Scuteristi.... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 oki...ne vedem atunci in 2008...sarbatori fericite Da. Prima intrunire din 2008 va fi anuntata aici si pe topicul Loc De Intalnire Pentru Scuteristi.... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Da. Prima intrunire din 2008 va fi anuntata aici si pe topicul Loc De Intalnire Pentru Scuteristi.... Bafta! n-am mai mers cu scooteru din noiembrie vreau sa vina primavara visez numai tunning si plimbari cu bajetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate