Brrr Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Am un bucata motocicleta, iara actele nu au mai ajuns la mine , chiar nu exista vreo modalitate (legala) de a inscrie fieru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twotimer Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Am un bucata motocicleta, iara actele nu au mai ajuns la mine , chiar nu exista vreo modalitate (legala) de a inscrie fieru? pt ce moto ai nevoie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Septembrie 19, 2010 Autor Share Postat Septembrie 19, 2010 pt ce moto ai nevoie?? un cz de 175 cc din 1961 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 un cz de 175 cc din 1961 se poate rezolva legal cu ajutorul unor persoane generoase....dar e cheltuiala si nu merita fierul bani care se cheltuie in cazurile astea....sau mai simplu cauta prop. de la moto si se scote chitanta de la politie sau duplicat dupa certificat si carte in cazul in care a avut asa ceva.. important e sa dai de prop.de la epava..si sa te ajute bineteles spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 incearca sa o inscrii pe primarie. doar nu o sa iesi cu ea inafara tarii. te duci si dai declaratie pe propria raspundere si poti face acte la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 As fi inscris-o cu numere galbene la primarie fara nici un stres ,dar (din ce am intrebat si eu ) nu se pot pune numere galbene pe motoare ce depasesc 50 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Poti sa dai proprietarul in judecata si vei obtine o sntinta judecatoreasca prin care vei deveni proprietar. Nu cunosc procedura in amanunt dar stiu sigur ca exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Octombrie 9, 2010 Autor Share Postat Octombrie 9, 2010 Uitasem sa mentionez ,agregatul in cauza are numar vechi (dar atat), ma ajuta cu ceva chestia asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) ce ai putea sa faci, daca nu ai cunostinta cine a fost proprietar, este sa te duci la politia de pe raza unde a fost inmatriculata motocicleta , la biroul inmatriculari si sa faci o cerere de identificare a proprietarului daca e radiata din circulatie sau nu, iti spun ei cu putin noroc , poti gasi numele proprietarului faci un contract de vanzare intre tine si el , verifici daca mai e inscrisa la finante, daca da, cauti proprietarul, daca nu te duci cu respectiva la judecatorie si il dai in judecata pt neperfectarea actelor de acolo e simplu Editat Octombrie 9, 2010 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 ce nr ai pe moto? poate gasim proprietarul. sa il inmatriculezi pe numele tau trebuie sa ai un CVC incheiat cu vechiul proprietar si o fisa de inmatriculare vizata la el la administratia financiara, asa ca e destul de dificil sa faci ceva fara el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate