ianachim Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 era asteptata iesirea de wk.end mai bine de o luna asa ca sambata de dimineata am fugit cateva pregatiri la ktm lui manuel si am evadat din bucale domul mihai manuel si je traseu cunoscut dar sigur si fara complicatii drumuri libere gen bulgaria bac dunare struguri peste nisip mare prima oprire bac calarasi 10 lei de ghidon ne bagam in fata ...doar ne respectam fata de violatori de babe si luam primul bac la coada la "fery" inca 3 confrati dornici de o bulgarie trecem rapid si o luam pe drumurile....dobrogei cu asfaltul feliat si campuri linistite salvez o testoasa de uscat mai trag ceva cadre si ne vedem de drum negru voda gaz pentru astia mici....ktm si varadero vamaaaaaaaaa f multa liniste....plaja cu ceva """"top.or.less""" apa curata ce sa mai tot sa zaci dar batman nu si nu hai la pescarie/cherhana in ovidiu ca e deschis si e peste bun si proaspat las vama cu parere de rau si o taiem spre ovidiu zi orice dar sa stau pe malul marii si NOROC cu caru restaurantul chiar pe malul marii super locatie bere peste mamaliga usturoi etc 3 frumos cam greu la servire dar bun cam piperat si nu e de mers fara ceva banuti in buzunare...nici de cum studenteste dar una peste alta merita o data de sezon lasam malul marii si o luam prin statiuni..............PUSTIUUUUUUUU.. vai ce mi.a placut iesim la constanta si luam drumul autostrazii pe centura buc domnul mihai la casa lui si manu cu je spre munte restul e'....poze Mesaj completat 1 Mesaj completat 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 M-am uitat la poze si asa m-a cuprins un dor de calarit Dobrogea... in we urmator ies negresit in zona aia. Frumoase poze,Ianachim,sper sa te intrec.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2010 Autor Share Postat Septembrie 19, 2010 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 mai bine zis cherhanaua din olimp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Aaaaa,retrag o parte din ce am zis.... adica nu stiu daca pot asa ceva la capitolul foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Bravo, frumoase poze... ultima e "la munte"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 Bravo, frumoase poze... ultima e "la munte"? iep Mesaj completat uitasem de oite Mesaj completat si de TURCUAZZZZZZZZZZZZZZZZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate