fr3eman Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 e un drum f frumos...asfaltu e ok..in jur de 200 de km...plecarea sambata 25.09 ora 10 de la petrom popesti leordeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Se anunta 23-24 grade sambata 25.sept. Cer senin. Insa de seara incep ploile mai peste tot. S-ar putea sa vin si eu, nu stiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 sa speram k nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 e un drum f frumos...asfaltu e ok..in jur de 200 de km...plecarea sambata 25.09 ora 10 de la petrom popesti leordeni! Asta e drumul pe care il fac seara daca am chef de plimbare cand ies de la munca. Trebe topic special pt o plimbare asa scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Septembrie 22, 2010 Autor Share Postat Septembrie 22, 2010 dak te deranjeaza poti sa te faci ca nu l vezi..nu toti suntem atat de "rideri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate