nobike Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 De vis, am prins vreme superba. Cateva poze: Restul de poze si povestea aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 foarte frumos. reusite poze si frumos povestit - cu informatii dar si cu suflet ar merge refacuta tura cu intoarcere pe malul sarbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi N Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Salut, Frumos, am fost si eu prin zona acum vreo luna cu masina. M-ar interesa un circuit care sa cuprinda si malul sarbesc. Daca te intereseaza si pe tine da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 ar merge refacuta tura cu intoarcere pe malul sarbesc Da, exact asta ma gandeam si eu Am uitat sa pun traseul exact: Bucuresti => Craiova => Drobeta Turnu Severin => Orsova => Moldova Veche => Oravita => Anina => somn - drumul foarte bun cu exceptia portiunilor (scurte) in care lipsea cu desavarsire - atentie ca nu sunt cazari de loc in zona, eu am dormit la 10km de Resita, o singura pensiune in 50km Anina => Bozovici - pe langa parcul Cheile Nerei - de revazut, sunt multe atractii turistice Bozovici => Baile Herculane => Targu Jiu - drum destul de prost dar deosebit de pitoresc Targu Jiu => Ramnicu Valcea => Bucuresti - drum foarte bun Total traseu ~1000km Mesaj completat Salut,Frumos, am fost si eu prin zona acum vreo luna cu masina. M-ar interesa un circuit care sa cuprinda si malul sarbesc. Daca te intereseaza si pe tine da un semn. Pai ne auzim la un telefon spre sfarsitul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Frumos! Iar conduceai cu o mana pe ghidon si cu aparatul de gat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Septembrie 22, 2010 Autor Share Postat Septembrie 22, 2010 Iar conduceai cu o mana pe ghidon si cu aparatul de gat? Cam asa ceva da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate